2013-11-02 19:40:04
Φωτογραφία για ΛΑΖΑΡ : ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΚΕΤΑΡΕΙ
Για τους αγώνες μπαράζ της Ρουμανίας με την Ελλάδα για το Mundial (15&19/11) μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λαζάρ, σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δήλωσε πως όσο γρήγορα η Ελλάδα φτιάχνει βαλίτσες για την Βραζιλία εξίσου γρήγορα μπορεί να... ξεπακετάρει!

Ο Λαζάρ κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, και ο μέσος του ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και βασικός στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (15/11) κόντρα στην Ελλάδα.

Για το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας ενόψει των αγώνων και το γεγονός ότι η Ρουμανία κατά την γνώμη του αντιμετωπίζεται ως εύκολος αντίπαλος ο Λαζάρ είπε: «Από ότι έχω ακούσει εδώ φτιάχνουν τις βαλίτσες τους για να πάνε στο Mundial. Αλλά τους είπα ότι όσα γρήγορα το κάνουν αυτό άλλο τόσο γρήγορα μπορούν και να ξεπακετάρουν. Η Ρουμανία αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται σε μεγάλη εκτίμηση από την Ελλάδα, επειδή είμαστε προσβάσιμοι σε αυτούς και θυμούνται τι έγινε το 1994. Δεν μας ξέρουν, δεν μας φοβούνται, το απολαμβάνω αυτό. Εύχομαι ότι θα μας φοβούνται μετά τα δυο ματς»


Για το «Γ. Καραϊσκάκης» ανέφερε: «Το στάδιο έχει μια πολύ σπουδαία ατμόσφαιρα, πάντα έχει πολύ κόσμο στις κερκίδες ειδικά στους αγώνες τις Εθνικής»

Για το αν η Ελλάδα αποτελεί καλή κλήρωση για εκείνους εξήγησε: «Για Εθνική ομάδα είναι καλό που παίζουμε με την Ελλάδα από ότι με την Πορτογαλία ή με την Κροατία. Αυτές έχουν μεγάλους παίκτες. Η Ελλάδα δεν ανοίγεται στο παιχνίδι όπως κάνουν η Πορτογαλία και η Κροατία, θα είναι δύσκολο. Πρέπει να περιμένουμε το λάθος τους και να κάνουμε εμείς λίγα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ