2013-11-02 21:11:10
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ... ΑΗΤΤΗΤΟ
Ο αήττητος Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Ρόδο από τον –χωρίς νίκη στην Α1- Κολοσσό ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να κάνει τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης να χαλαρώσουν όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ολυμπιακός και Κολοσσός κοντράρονται την Κυριακή (3/11, 16:00) στη Ρόδο για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι μεν ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το 3/3, οι δε «θαλασσί» δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό όμως κάθε άλλο παρά θα πρέπει να κάνει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να εφησυχάζουν, τόνισε με δηλώσεις του ο "Πριντ".

«Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στο μυαλό μας ούτε το γεγονός ότι εμείς παραμένουμε αήττητοι, ούτε το γεγονός ότι ο Κολοσσός δεν έχει πετύχει ακόμα κάποια νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι ο Κολοσσός δεν έχει να χάσει τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι αυτό θα τον κάνει επικίνδυνο από τη στιγμή που εμείς δεν τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα», είπε ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι και πάλι γεμάτο και είναι πάντα όμορφα όταν παίζουμε στη Ρόδο. Εμείς εκτός από τη νίκη, θέλουμε και να δουλέψουμε κάποια πράγματα που έχουμε κάνει λάθος, αλλά και παράλληλα να μπουν για τα καλά στην ομάδα τα παιδιά που το προηγούμενο διάστημα είχαν προβλήματα τραυματισμών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ