2013-11-02 23:33:05
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου εξήρε τις προσπάθειες της αστυνομίας και του Σταύρου Μάνταλου για να τελειώσει το παιχνίδι, όσο και αυτές του Παναθηναϊκού μέσω του Γιάννη Ζαβραδινού.

Τόνισε ότι η ατμόσφαιρα ήταν «ζούγκλα», ωστόσο ο ίδιος ήθελε να τελειώσει κανονικά το παιχνίδι, ενώ επεσήμανε για τη Λεωφόρο ότι «Αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να ελεγχθεί και θα θρηνήσουμε θύματα εδώ μέσα, γιατί πάντοτε δε θα βρίσκεται η τεράστια αστυνομική δύναμη που βρέθηκε σήμερα για το ντέρμπι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νικήσαμε σε μια ατμόσφαιρα που ήταν ζούγκλα και ξέρετε ότι εγώ δε μασάω τα λόγια μου. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Ζαβραδινό, έκανε τα αδύνατα δυνατά ο άνθρωπος. Συγχαρητήρια και στους διαιτητάς, είναι ήρωες. Δεν διέκοψαν το ματς, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να τελειώσει το ματς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ ήθελα να τελειώσει το ματς και γι' αυτό δε με είδατε να πάω να διαμαρτυρηθώ. Δε μου αρέσουν οι νίκες με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Νικήσαμε στο τέλος, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός βρήκε μια ευκαιρία με τον Μήτρογλου και πήρε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, αν δεν ήταν τόσο τέλεια τα πάντα και αν δεν έκαναν τόσο μεγάλη προσπάθεια Αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να ελεγχθεί και θα θρηνήσουμε θύματα εδώ μέσα, γιατί πάντοτε δε θα βρίσκεται η τεράστια αστυνομική δύναμη που βρέθηκε σήμερα για το ντέρμπι».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν παίξαμε και πολύ καλά, εμείς σκεφτόμασταν λίγο και το ματς της Τρίτης και να μη δεχθούμε κλωτσιές. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας. Και ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες, δεν μπορούμε πούμε ότι δεν έχασε, όπως χάσαμε και εμείς. Στο τέλος το σκορ έγραψε 1-0, μας αρκεί αυτό.

Πλέον έχουμε μπροστά μας την Μπενφίκα. Θα κοιτάξουμε την Τρίτη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Θα παίξουμε για τους φιλάθλους μας, τίποτε άλλο. Πιστεύω θα νικήσουμε και θα παίξουμε καλά, αν και τα παιδιά είναι κουρασμένα και δέχθηκαν πολλά χτυπήματα.

Τέλος, θέλω να πω ότι είναι ήρωες στην αστυνομία, τους ευχαριστώ, τερματίσανε τον αγώνα χωρίς τίποτα να γίνει μέσα στο γήπεδο αυτό, σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ