2013-11-04 15:37:40
Φωτογραφία για Έσπασαν τις πόρτες των δικαστηρίων οι αγρότες - Τραυματίστηκε αξιωματικός
Εισβολή στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποίησε ομάδα αγροτών που διαδηλώνει στην πλατεία Ελευθερίας με φόντο το νομοσχέδιο με τα αγροτεμάχια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες φαίνεται να εξοργίστηκαν όταν διμοιρία της αστυνομίας επιχείρησε να κλείσει τις πόρτες του δικαστικού μεγάρου σε μια προσπάθεια να αποκλείσει τους αγρότες που επιχείρησαν να μπουν μέσα καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το δικαστήριο με 93 αγρότες κατηγορούμενους για τα επεισόδια στο αεροδρόμιο το 2009.

Η κίνηση της αστυνομίας να αποκλείσει την κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους αγρότες που με τη χρήση μιας μόνο μαγκούρας κατάφεραν να διαλύσουν την κεντρική είσοδο. Η διμοιρία που στήθηκε πίσω απο την πόρτα προσπαθώντας να βγάλει τη μαγκούρα με ένα πυροσβεστήρα δεν τα κατάφερε η πόρτα έσπασε - γυαλιά πετάχτηκαν παντού τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό ενώ περισσότεροι απο 200 εξαγριωμένους αγρότες εισέβαλαν στο δικαστικό μέγαρο.

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα ο δικηγόρος των αγροτών ανεβαίνοντας σε ένα γραφείο ζήτησε να πέσουν οι τόνοι. Το πλήθος φωνάζοντας αθώοι - αθώοι γέμισε το δικαστικό μέγαρο ενώ έξω απο αυτό βρίσκονται συγκεντρωμένοι αρκετοί ακόμα διαδηλωτές.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ