2013-11-04 15:53:06
Φωτογραφία για Με δέκα άτομα προσωπικό, η Ριάνα στην Κρήτη και ένα mini bus γεμάτο μόνο βαλίτσες!
Τρία mini van, ένα mini bus και ένα ταξί, επιστρατεύτηκαν για να εξυπηρετήσουν τη Ριάνα και το προσωπικό της, όταν ταξίδεψαν... ως την Ελούντα για μια μόλις ημέρα!

Η Ριάνα, η οποία είχε μαζί της συνολικά δέκα άτομα ( στυλίστρια, σωματοφύλακα, κομμωτή κτλ), έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με σκοπό να επισκεφτεί και να φωτογραφηθεί στη μαγευτική Ελούντα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CretePlus.gr η Αμερικανίδα σούπερσταρ δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και ήταν γενικά απόμακρη. Μάλιστα αν δεν ήταν επικεφαλής του κομβόι των οχημάτων και του προσωπικού και επέλεγε να κυκλοφορήσει μόνη της, στο Ηράκλειο για παράδειγμα, θα περνούσε απαρατήρητη.

"Χωρίς το μακιγιάζ και τις στυλιστικές της επιλογές, οι οποίες την μεταμορφώνουν, η Ριάνα, μοιάζει με μια συμπαθητική κοπέλα, όχι όμως με μια εκ των κορυφαίων ποπ τραγουδιστριών παγκοσμίως", αναφέρει στοCretePlus.gr, άτομο που βρέθηκε κοντά της και την εξυπηρέτησε, στη διάρκεια της διαμονής της στην Ελούντα.

Η Ριάνα βεβαια, έδωσε τη χαρα στον ανδρικό πληθυσμό να φωτογραφηθεί στην Κρήτη, με ελάχιστα ρούχα, γεμίζοντας μας με απορία, για τον λόγο που είχε μαζί της ένα μίνι bus γεματο μόνο βαλίτσες!
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ