2013-11-04 22:50:06
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S3: Ξεκίνησε η διάθεση της Android 4.3 Jelly Bean
Τελειώνει η αναμονή κατόχων του Samsung Galaxy S ΙΙΙ που περίμεναν εδώ και μήνες την επίσημη αναβάθμιση της συσκευής του σε Android 4.3 Jelly Bean. Πριν λίγες μόνο ώρες είδαμε μια σταθερή -ως προς την λειτουργία της- beta έκδοση της αναμενόμενης έκδοσης του Android και σήμερα κατά τις πρωινές ώρες κυκλοφόρησε και η official ενημέρωση. Σημειωτέον πως η έκδοση Android 4.2.2 δεν ήρθε ποτέ στην συσκευή και για έναν ολόκληρο χρόνο οι χρήστες του συγκεκριμένου smartphone έμειναν χωρίς αναβάθμιση, όμως η εταιρεία φαίνεται πως είχε την πρόθεση να ενημερώσει απευθείας τη συσκευή της σε Android 4.3 χωρίς να δώσει εξηγήσεις γιατί επέλεξε αυτή την τακτική. 

Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην νέα έκδοση, σε σχέση με το Android 4.1.2. H Samsung άλλαξε κατά πολύ το γραφικό περιβάλλον προκειμένου να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτό των Galaxy S4 και Galaxy Note 3, σε σημείο που μέχρι και η εφαρμογή για το στήσιμο του κινητού έγινε ίδια. Μπορεί να πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στην εμφάνιση βασικών στοιχείων του UI, αλλά πολλά widgets και η κάμερα έχουν διατηρήσει το στυλ τους χωρίς να υποστούν κάποια αλλαγή. Το σημαντικότερο και πιο θετικό για όσους θέλουν να κάνουν root τις συσκευές τους, είναι πως δεν θα υπάρχει KNOX, όμως το τι θα συμβεί μελλοντικά δεν το γνωρίζουμε.


Αλλαγές και βελτιώσεις στο Android 4.3:

Υποστήριξη του Galaxy Gear

Υποστήριξη TRIM (βελτιώνει την ταχύτητα ανάγνωσης)

Υποστήριξη ANT+

Ανανεωμένο UI, με νέες ρυθμίσεις, βελτιωμένο σε πολλά σημεία και πιο κοντά εμφανισιακά στο αντίστοιχο που έχει το Galaxy S4

Απέκτησε το νέο πληκτρολόγιο της Samsung

Ενημερώθηκαν οι οδηγοί των GPU

Νέο S-Voice

Προσθήκη λειτουργίας οδήγησης

Καλύτερη αναπαράσταση περιεχομένου στην οθόνη

Mικρές αλλαγές στο μενού επαφών

Νέα lockscreen

Όπως γίνεται πάντα έτσι και τώρα, η Samsung θα διαθέσει το αρχείο αναβάθμισης όχι ταυτόχρονα σε όλους, αλλά θα είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει μήνες, αφού θα πραγματοποιηθεί σταδιακά ανά γεωγραφική τοποθεσία, οπότε μόλις φτάσει και στην χώρα μας, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.

πηγή

pestanea.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ