2013-11-05 15:11:06
Φωτογραφία για Συνάντηση βουλευτή κ. Μάξιμου Σενετάκη με εκπροσώπους Τριτέκνων
Τα βασικά ζητήματα των τριτέκνων του νομού Ηρακλείου και ολόκληρης της χώρας, συζήτησε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους του Συλλόγου. 

Ο κ. Σενετάκης είχε την ευκαρία να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη, καθώς και με τους κ.κ. Κώστα Βαρβεράκη και Δρόσο Βασιλειάδη για θέματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέφερε ως βασικό ζήτημα την απαλλαγή των τρίτεκνων από το Τέλος Ταξινόμησης και το Φόρο πολυτελούς διαβίωσης, σε σχέση με τ’ αυτοκίνητα, τονίζοντας πως η επίλυση του είναι πολύ σημαντική. Ο κ. Αχλαδιανάκης αναφέρθηκε επίσης σε σοβαρά θέματα των τριτέκνων όπως στον τρόπο υπολογισμού των τεκμαρτών εισοδημάτων τους αναφορικά με την καταβολή επιδομάτων, αλλά και σε σχέση με τα θέματα δικαιωμάτων μεταξύ τρίτεκνων και πολύτεκνων. Τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Σενετάκη παράλληλα για τη συμμετοχή τους στη δράση του Δημοτικού Λαχανόκηπου, καθώς επίσης και για κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο Δήμο.

Ο κ. Αχλαδιανάκης ανέλυσε την κατάσταση στον κ. Σενετάκη, όπου διαπιστώθηκαν σημεία παρέμβασης που μπορούν να υλοποιηθούν για να βελτιώσουν τις υφιστάμενες συνθήκες. Ο πρόεδρος του Συλλόγου και ο Βουλευτής συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς ώστε να αναζητηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ