2013-11-05 23:30:09
Φωτογραφία για Νέα και αποκλειστική γκάμα BMW Individual για την BMW X5
Το Δεκέμβριο του 2013, προτάσεις BMW Individual αποκλειστικές για το μοντέλο θα προστεθούν στη λίστα προαιρετικών επιλογών για όλες τις εκδόσεις κινητήρων της νέας BMW X5. Αυτές προσδίδουν αποκλειστικό στυλ και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας υλικών, ντιζάιν και κατασκευής.

Για παράδειγμα, δερμάτινη επένδυση κορυφαίας ποιότητας Merino BMW Individual μπορεί να παραγγελθεί για τη νέα BMW X5, σε συνδυασμό με περισσότερα στοιχεία σε Criollo Brown και Amaro Brown. Ξεχωρίζουν ραφές και μπορντούρες σε αντίθετη απόχρωση και περφορέ επιφάνειες στα καθίσματα. Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού BMW Individual διατίθενται σε δύο εκδόσεις: Piano Finish Black και Sen Light Brown σε ξύλο.

Στο εξωτερικό, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών BMW Individual σε σχέδιο ακτίνων V με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα πιο αποκλειστικής εμφάνισης για την πιο σπορ έκδοση της BMW X5. Και η συλλογή εξωτερικών αποχρώσεων που διατίθεται για το SAV προσφέρει στους πελάτες ακόμα περισσότερες δυνατότητες επιλογής. Επιπλέον των νέων μεταλλικών χρωμάτων Mineral Silver, Glacier Silver και Imperial Blue, από φέτος το Δεκέμβριο θα διατίθενται επίσης τα φινιρίσματα BMW Individual - Ruby Black metallic και Pyrite Brown metallic.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ