2013-11-10 19:40:23
Φωτογραφία για ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ!
Με σούπερ Μέντεζ ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-1 τον ΑΣ Πέρα Αθηνών

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών του Πινγκ Πονγκ. Οι αθλητές μας επικράτησαν με 4-1 στον μεγάλο αγώνα με τον ΑΣ Πέρα Αθηνών, που διεξήχθη την Κυριακή υπό τα βλέμματα 500 θεατών στο ΣΕΦ και έτσι έπιασαν κορυφή και πήραν μεγάλο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου τους εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σ' αυτό τον σπουδαίο αγώνα με τον Πορτογάλο Ένιο Μέντεζ ο οποίος είχε κέφια και κέρδισε στο μονό τον Μάκρα και τον Παπαγεωργίου ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη και στο διπλό. Επίσης ο Ντανιέλ Τσιόκα κέρδισε τον Παπαγεωργίου ενώ έχασε ο Τάσος Ρηνιώτης. Η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Χριστοφοράκη, επικράτησε σε πρωινό αγώνα της Κυριακής με 4-0 των Χανιών και το Σάββατο με 4-1 της Πεύκης.

Επιπλέον οι γυναίκες μας που αγωνίζονται στην Α1 και αυτές κέρδισαν το Σάββατο με 4-1 τον ΔΑΟΚ στον Ταύρο και την Κυριακή με 4-1 τον Φοίνικα
. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τις Ντετελίνα Πέτροβα, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Δέσποινα Δάνδουλα. Ο τεχνικός μας Γιώργος Χριστοφοράκης μετά από την ολοκλήρωση του ντέρμπι των Ανδρών με τον ΑΣ Πέρα που διήρκεσε 4 ώρες σημείωσε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά και ο κόσμος χάρηκε το θέαμα που πρόσφεραν οι αθλητές. Μας βοήθησε πάρα πολύ και ο Μέντεζ και αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά. Πλέον μετά από αυτό το 4-1 είμαστε σε πλεονεκτική θέση έναντι του μεγάλου μας αντιπάλου".

*Ο Πορτογάλος Ένιο Μέντεζ που έφτασε στη χώρα μας το βράδυ του Σαββάτου και θ' αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την φιλοξενία που έτυχε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που έπαιξε γι' αυτό τον σύλλογο. Βέβαια η ποδοσφαιρική ομάδα τον είχε στεναχωρήσει στα μέσα της εβδομάδας αφού κέρδισε την Μπενφίκα της οποίας τυγχάνει να είναι οπαδός! Έτσι έμαθε για τα καλά για τον Ολυμπιακό και την Κυριακή φόρεσε και με τα Χανιά και τον ΑΣ Πέρα την φανέλα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ