2013-11-11 22:37:36
Φωτογραφία για BladeGlider. Η Nissan δημιουργεί εκ νέου το αυτοκίνητο επιδόσεων
Μια πιθανή εκδοχή για ένα μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων αποτελεί το BladeGlider Concept της Nissan. Ένα πειραματικό ριζοσπαστικό μοντέλο το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (Pics)

Με το BladeGlider η Nissan ελπίζει να επανεφεύρει το αυτοκίνητο επιδόσεων, με ένα στενό κομμάτι μπροστά , και ένα φαρδύτερο πίσω.

Ο σχεδιασμός του BladeGlider συνδυάζει το τριγωνικό σχήμα του αεροσκάφους, με τέσσερις τροχούς . Κατά τον σχεδιασμό του BladeGlider, οι άνθρωποι της Nissan επικεντρώθηκαν στην αεροδυναμική .

Το Nissan BladeGlider έχει μετατρόχιο ενός μέτρου στο εμπρός μέρος, αναλογία βάρους 30 εμπρός/70 πίσω και δίνει την υπόσχεση ότι θα παρέχει υψηλή δύναμη G στις στροφές . To BladeGlider χτίστηκε με αμάξωμα από ανθρακονήματα και καταφέρνει να δημιουργήσει πραγματική αεροδυναμική κάθετη δύναμη .

Η Nissan σχεδιάζει πράγματι να κατασκευάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο , το οποίο θα είναι το πρώτο που θα έρθει με κινητήρες στους τροχούς. Το Nissan BladeGlider διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες τοποθετημένους στους πίσω τροχούς.

Η Nissan BladeGlider έρχεται με τρεις θέσεις με τριγωνική διάταξη , με τον οδηγό να κάθεται εμπρός και τους δύο επιβάτες πίσω του. Εντυπωσιακό και το κοκπιτ, που αν το δεις μόνο του, τότε νομίζεις ότι προέρχεται από μαχητικό αεροσκάφος.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ