2013-11-12 07:29:06
Φωτογραφία για Αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Tο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν μία... στάση στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια και τους πρωταγωνιστές της.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής συμμετέχουν στο αφιέρωμα και μας θυμίζουν σημαντικές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες. Μαζί τους, συμμετέχουν και εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ηθοποιών που καταθέτουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα ακουστούν διαχρονικές επιτυχίες από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που θα ερμηνεύσουν οι: Γιάννης Βογιατζής, Μίλλη Καραλή, Ελένη Ροδά, Φώτης Μεταξόπουλος, Νίκος Γαλανός, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Πετράκης, Μάκης Δελαπόρτας και Άκης Δείξιμος.

Ακόμη μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όπως ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Γιάννης Βόγλης, η Άννα Φόνσου, η Ρίκα Διαλυνά, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ο Γιάννης Μαλούχος και ο Ντίνος Καρύδης, εκμυστηρεύονται, γελούν, συγκινούνται και θυμούνται αυτά που αξίζει να μοιραστούν μαζί μας.


Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν και η σύζυγος του αξέχαστου δημιουργού Αθηνά Μητσάκη αλλά και καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι όπως οι: Μίνα Αδαμάκη, Σοφία Μουτίδου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Νίκος Οικονόμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Καραμέρος, Πάνος Βλάχος, Πηνελόπη Πλάκα, Κωνσταντίνος Κακούρης, Μαρία Κωσταντάκη, Αγγελική Καρδιόλακα και Μαρία - Λουΐζα Βούρου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Beyonce διέκοψε συναυλία της
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Beyonce διέκοψε συναυλία της
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ