2013-11-13 04:24:05
Φωτογραφία για Το νέο ηλεκτρικό Honda FCEV Concept με κυψέλες καυσίμου
Η Honda θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Σαλόνι του Λος Αντζελες το νέο concept της, ένα ηλεκτρικό coupe με... κυψέλες καυσίμου, που υιοθετεί φουτουριστικές γραμμές και αναμένεται να λανσαριστεί το 2015.

Μια teaser εικόνα δημοσιοποίησε η ιαπωνική φίρμα για το νέο πρωτότυπό της, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση του Λος Άντζελες στις 20 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, το FCEV, όπως ονομάζεται, είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο με κυψέλες καυσίμου (electric-fuel cell), το οποίο ενσωματώνει «όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας».

Από τη φωτογραφία, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι ότι πρόκειται πιθανότατα για ένα coupe μοντέλο, με επιθετική σχεδίαση και τη χαρακτηριστική γρίλια της Honda μπροστά.

Περισσότερα στοιχεία δεν διέρρευσαν, όμως ο αντιπρόεδρος της Honda στις Η.Π.Α., Mike Accavitti, δήλωσε πως «το FCEV αποτελεί το όραμα της Honda για τα επιβατικά μοντέλα του μέλλοντος και τις επιλογές των εναλλακτικών καυσίμων, ενώ η μακρόχρονη εμπειρία της φίρμας στις τεχνολογίες κυψελών καυσίμου, θα συνδράμει στο να επιτευχθούν μηδενικές εκπομπές ρύπων».

Τέλος, οι Ιάπωνες επιβεβαίωσαν ότι το μοντέλο θα μπει στην παραγωγή το 2015 και θα διατεθεί πρώτα σε Αμερική και Ιαπωνία, ενώ λίγο αργότερα, κατά τη συνήθη πρακτική, θα «φτάσει» και στην Ευρώπη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάλι στο προσκήνιο ο Φαλκάο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάλι στο προσκήνιο ο Φαλκάο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ