2013-11-14 12:53:56
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Νεοελληνάρας οδηγός...
Επί της Λεωφόρου Κατεχάκη, στο ύψος του νοσοκομείου Αεροπορίας (κι ενώ βρίσκομαι στο αριστερό ρεύμα για να ξεκινήσω να στρίψω αριστερά και να μεταβώ στην εργασία μου) τελευταία στιγμή μπαίνει μπροστά μου (απότομα και παράνομα) όχημα σουηδικής εταιρίας ΙΚΙ-****, χωρίς καν φλας και με ταχύτητα 20 χλμ/ώρα, ώσπου το σταματάει ο φωτεινός σηματοδότης.

Πέρα την όποια "τρομάρα" που πήρα εκείνη την ώρα και τον εκνευρισμό μου, την στιγμή που λογικά αναφωνώ "Όταν θα σκοτώσεις κάποιον μετά να δούμε τι θα κάνεις" βλέπω τον μεσήλικα (νεόπλουτου image) οδηγό του να πετάγεται από το όχημα του και να έρχεται κατά πάνω μου με απειλητικές διαθέσεις βγαίνοντας ουσιαστικά κι "από πάνω" ότι έβγαλε φλας (μεγάλο ψέμα) και ότι έχω νεύρα πρωί-πρωί!!!!!!!

Μάλιστα το έκανε αυτό δύο φορές, συκοφαντώντας με ότι τον έβρισα (!!!!!), παρακωλύοντας, ουσιαστικά και ξεκάθαρα, την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Κατεχάκη.


Του είπα, παραμένοντας ψύχραιμος στο όχημα μου όπως κάνω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι αυτές οι δύο πράξεις του είναι παράνομες και του πρότεινα να σταματήσουμε στον πρώτο αστυνομικό για να δούμε ποιος έχει δίκιο και να αναφέρω το γεγονός.

Το αποτέλεσμα ήταν, ενώ αρχικά συμφώνησε, να σηκωθεί να φύγει κάνοντας άσεμνες χειρονομίες μέσα από το αμάξι του. Εννοείται ότι κατήγγειλα το περιστατικό στην αστυνομία άμεσα, ούτως ώστε να κινητοποιηθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και να τον εντοπίσει.

Τώρα αν τον βρήκε, δεν ξέρω, εγώ το χρέος μου το έκανα και συμβουλεύω τον κάθε συνεπή οδηγό που αντιμετωπίζει παρόμοιο περιστατικό να πράττει το ίδιο. Μόνο έτσι θα περιοριστούν, κάπως, όσοι βγαίνουν έξω με μοναδικό σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.

Καμαρώστε τον σύγχρονο σχιζοφρενή νεοέλληνα, που του φταίει πάντοτε και μόνο ο πολιτικός, και δεν κοιτάει την άξεστη συμπεριφορά προς τον συμπολίτη του πρώτα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ