2013-11-16 01:22:01
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ
Το βάρος στη ρεβάνς κόντρα στη Ρουμανία έριξε ο Γιάννης Μανιάτης με δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Απόλυτα προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της Εθνικής απέναντι στη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μανιάτης, με δηλώσεις του στο Mega, τόνισε πως πλέον άπαντες στην ομάδα ρίχνουν το βάρος στον επαναληπτικό, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και στην τρομερή βοήθεια του κόσμου που γέμισε το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μανιάτης:

«Σίγουρα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Μας βοήθησε ψυχολογικά και αγωνιστικά σε ολόκληρη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Φερνάντο Σάντος και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Δείξαμε ότι θέλαμε αυτό το παιχνίδι, ότι θέλαμε να πετύχουμε πολλά γκολ και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη βοήθεια του Κώστα Μήτρογλου».


Για το 2-1: «Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να βάλουμε γκολ αμέσως μετά από το γκολ των Ρουμάνων. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πιστεύαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα και τελικά τα καταφέραμε».

Για το κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι Ρουμάνοι: «Με όλα όσα ακούμε ντοπαριζόμαστε, ο καθένας ξεχωριστά και ότι ακούμε το κρατάμε μέσα μας και το βγάζουμε στο γήπεδο».

Για την ανωτερότητα της Εθνικής: «Βλέπαμε τις δυνατότητες που είχε η ομάδα σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό και από τη στιγμή που ήρθε το 2ο γκολ η ψυχολογία έφτασε στα ύψη. Σίγουρα μπορεί να ήμασταν σε καλή μέρα, όμως καταφέραμε να περιορίσουμε και τους Ρουμάνους».

Για τη ρεβάνς: «Το μυαλό μας είναι στο Βουκουρέστι με το που σφύριξε ο διαιτητής. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί δεν φοβόμαστε τους Ρουμάνους, όμως τους σεβόμαστε απόλυτα».

Για το κατάμεστο γήπεδο: «Ο κόσμος ήταν απίστευτος, γέμισε το γήπεδο και στα 90 λεπτά ήταν στο πλευρό μας. Ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους μετά το παιχνίδι της Τρίτης και να τους ευχαριστήσουμε έτσι. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε και μας το ανταποδίδει με το χειροκρότημα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις φλόγες ΙΧ στη Νέα Ιωνία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις φλόγες ΙΧ στη Νέα Ιωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ