2013-11-16 12:32:05
Φωτογραφία για Ένας φίλος είδε στ' όνειρο του...
Άκουσα αυτη τη τηλεφωνικη συνομιλια μεσα σ' ενα διαδρομο του ΕΛΙΑΜΕΠ (Μεταφραση απο τ' Αγγλικα).

"Οκέι. Αφου οι γραικοι κολλανε στο Τι Βι, ας μπουμε στο μυαλό τους απο το χαζοκουτι, να τους σπειρουμε σύγχυση, φοβο και αμφιβολιες. Και λιγη διχονοια, αφου τους γουσταρει."

"Κι'ετσι θα στραβωθουν παραπανω ενω τους στελλουμε το καθε παφτωχο Ασιατη να στρογγυλοκαθισει στο σαλονι τους, ωσαν αυτοι τσακωνονται στη κουζινα..."

"Αφου τους χαλασουμε ολα στο μυαλο που τους κανουν να λενε οτι ειναι Ελληνες, ας δωσουμε τη χωρα στους γειτονες Τουρκους που ειναι και λιγωτερο ξεροκεφαλοι. Ο Τουρκος ειναι καλος αστυφυλακας γι'αυτους."

"Τι αλλο εμεινε? Α, γιες..."

- Διαβρωση Νεολαιας και Παδειας - "Ε, καλα, αυτο το καναμε ηδη..."

- Διαβρωση Θρησκειας - "Τους καναμε τωρα πια να λενε τους παπαδες τους... εγκληματιες. Ας φερουμε και το Δια για να διωξη Χριστο και Παναγια..."


- Διαβρωση Ιστοριας - Στοιχισε πολλα ντολαρς αλλα τους φτιαξαμε και μια βιντεοσειρα να τους κοψουμε τον τσαμπουκα. "Μωρε... καλα περναγατε με τους Τουρκους..." "Το 21 δεν εγινε οπως το νομιζετε..." "Σας ηπαν ψεμματα οι δασκαλοι σας, οι καημενοι οι Τουρκοι ειναι ποιο ειλικρινεις..." "Μπα... οι Ηρωες του 21 δεν ητανε και πολυ ηρωες ρε παιδια...." "Απο που κι' ως που ειστε Ελληνες ρε παιδια..." "Μην πιστευετε κανενα απ' τους δικους σας..."

"Τα καλα νεα ειναι οτι τωρα τους καταφεραμε να ειναι μοιρασμενοι σε μυριες φατριες, π.χ. ρατσιστες και μη ρατσιστες, κτλ! Και δωστου οι μαλακες..."

"Και ενω θα τα βαζουνε μεταξυ τους, η "Ελλαδα" τους θα γινεται Ελλαδιτσα και η λαμπαδα τους κερακι, που τωρα τρεμοσβυνει πριν τους στερεψει για παντα..."

"Μα αυτοι ειναι που λενε οτι ειναι απογονοι των ΕΛΛΗΝΩΝ; Τους τα παιρνουμε ολα κι' αυτοι καθονται!"

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ξύπνημα στην αποικία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ξύπνημα στην αποικία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ