2013-11-17 13:16:06
Φωτογραφία για Έφτασε η ώρα του αχαϊκού ντέρμπι - Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναιγιάλειο
Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα θέλει διακαώς τη νίκη για να μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι τους στόχους τους, ενώ από την πλευρά της η αγιωτική θέλει να συνεχίσει το αήττητο εκτός έδρας σερί της προκειμένου να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των "ροσονέρι" δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Καραμανλή, Παληγεώργο και Λαζαρίδη, μια και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των συμβολαίων τους. Εκτός έμειναν και οι Σιτόε-Ζλάτκοβιτς, οι οποίοι είναι θέμα ημερών να αποτελέσουν παρελθόν. Λόγω τραυματισμού κόπηκε από τη 19άδα ο Βαγγελόπουλος.

Την αποστολή της Παναχαϊκής αποτελούν οι εξής: Σταυριανός, Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Λίτσης, Μπερτέν, Κοκκίνης, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Κιάσσος, Πλέγας, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκουδάκης, Κοντογουλίδης, Χοτζάλι, Μπόζιτς, Χούσα, Γεωργίου, Κωστόπουλος.


Από την πλευρά του ο τεχνικός των "μελανόλευκων", Νίκος Κουρμπανάς, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιάννη Λαζανά, Ευθύμη Αργυρόπουλο (ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά θεωρήθηκε ανέτοιμος), Γιάννη Μπουρλάκη.

Την 20μελή αποστολή του Παναιγιαλείου αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Ρέλλας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Γκούμας, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Ρεκλείτης, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Αλεξάντροβιτς, Διαμαντόπουλος.

πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ