2013-11-22 12:36:38
Φωτογραφία για Lomi Lomi Massage – Sports Massage- Massage Κυταρίτιδας και Massage με Πουγκια!  Γνωρίστε τα καλύτερα Massage. Βάλτε τα στην Καθημερινότητά σας και αποκτήστε ομορφιά, αρμονία και ηρεμία!
Η αρχαία μορφή του μασάζ Lomi Lomi συνδυάζει μια ατελείωτη τεχνική, χρησιμοποιώντας ευρέως, τους πήχεις καθώς επίσης τις παλάμες και τα δάχτυλα.

Περιλαμβάνει συνεχόμενες μακριές, ρυθμικές, σαρωτικές κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες παρομοιάζονται με θαλασσινά κύματα. Καθαρίζουν και απομακρύνουν την αρνητική ενέργεια από το σώμα, «ξεμπλοκάρουν» τη ροή της ενέργειας, τα τσάκρα, αφήνοντας τον θεράποντα και αποδέκτη αναζωογονημένους.

Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του μασάζ, χρησιμοποιώντας εκτός από την τεχνική, τη διαίσθηση και την πρόθεση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του μασάζ είναι ότι «δουλεύονται» ταυτόχρονα διάφορα σημεία του σώματος. Για παράδειγμα με το ένα μπράτσο ή χέρι μπορεί να πραγματοποιείται μασάζ στον ώμο, ενώ με το άλλο χέρι μπορεί ταυτόχρονα να δουλεύει στην περιοχή του ισχίου. Αυτό βοηθά τον αποδέκτη συνολικά να χαλαρώσει, δεδομένου ότι είναι αδύνατο ή τουλάχιστον εξαιρετικά δύσκολο για τον εγκέφαλο να συγκεντρωθεί σε δύο σημεία ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας ισορροπία, ηρεμία και αρμονία.


Kάντε σήμερα μια ολοκληρωμένη Συνεδρία 60 Λεπτών Lomi Lomi με μόνο 18€ απο αρχική τιμή 40€!!!

Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδω!

 Sports Massage

 Μη σας ξεγελά η ονομασία του, γιατί το Sports Massage δεν απευθύνεται μονάχα σε αθλητές. Στοχεύει κυρίως στα σημεία εκείνα που έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις (κόμποι) στο μυϊκό σύστημα, αλλά εφαρμόζεται και σε ολόκληρο το σώμα του δέκτη, όπου υπάρχει ένταση. Έχει ονομαστεί αθλητικό γιατί οι μυϊκές εντάσεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη άσκηση .  Η καθιστική ζωή, η πολύωρη εργασία, τα περιττά κιλά, το άγχος της σύγχρονης ζωής και ένα σωρό ακόμη παράγοντες μπορει να ταλαιπωρησουν το μυικο μας συστημα.Ας δουμε τι μπορει να κανει το Sports Massage για να μας ανακουφισει:

Αυξάνεται η ροή του αίματος στους μύες, με συνέπεια πολλαπλά οφέλη. Το αίμα μεταφέρει το οξυγόνο στα κύτταρά μας. Επαρκώς οξυγονωμένα κύτταρα είναι υγιή κύτταρ

Aπομακρύνει τα «τοξικά» παράγωγα του μεταβολισμού, όπως το γαλακτικό οξύ, ουσία που θεωρείται υπεύθυνη για τους πόνους και το πιάσιμο το οποίο ακολουθεί μια έντονη άσκηση ή δραστηριότητα.Ως αποτέλεσμα της απομάκρυνσης του γαλακτικού οξέως και των λοιπών «τοξικών» παραγόντων από τους μυϊκούς μας ιστo έχουμε πιο ευλύγιστους μύες, λιγότερη δυσφορία κατά την διάρκεια της άσκησης/δραστηριότητας και καλύτερη, πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Το Αθλητικό μασάζ συνιστάται τόσο για αθλητές,  όσο και για μη-αθλητές, για ανθρώπους με έντονη μυϊκή δραστηριότητα όσο και για ανθρώπους με καθιστική ζωή και πολύωρη καθιστική εργασία, η οποία προκαλεί χρόνιες παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος (μυϊκή ατονία και δυσκινησία).

Απολάυστε αυτό το υπέροχο Massage με μόνο 19€ Για 50 Ολόκληρα Λεπτά! 

Δείτε την Συγκεκριμένη Προσφορά εδώ!

 

 Massage Κατά της Κυτταρίτιδας  

Αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με συνδυαστική εφαρμογή θερμότητας με ηλεκτρική σάουνα για αύξηση των καύσεων τοπικά μαζί με τη δύναμη των υπερήχων με την πρωτοποριακή λεμφική ηλεκτροστατική μάλαξη σε βάθος.

Ο συνδυασμός επίδρασης της θερμότητας με τη μέθοδο φωνοφόρεσης υπόσχεται τα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα ενεργοποιώντας στο μέγιστο την αιματική ροή τοπικά με τη διάνοιξη των πόρων του δέρματος και την εισχώρηση (αφομοίωση) σε βάθος λιποδιαλυτικού τζελ μέσω της δύναμης των υπερήχων (φωνοφόρεση).

Έτσι ενισχύεται ο μηχανισμός αναδόμησης συνδετικού ιστού τοπικά, αλλάζει η μεταβολική λειτουργία της επίμαχης περιοχής και διασπώνται παροχετευτικά λιπίδια και ελεύθερες ρίζες.

Το αποτέλεσμα σε πόντους και υφή φαίνεται από τις πρώτες εφαρμογές με διάρκεια πεπερασμένη αφού ευνοείται η αναδόμηση καινούργιου κολλαγόνου συνδετικού ιστού σε κυτταρικό επίπεδο και σε επίπεδο αιμάτωσης ενισχύεται ο παροχετευτικός μηχανισμός της λεμφικής κυκλοφορίας.

Ανακαλύψτε τώρα το φυσικό botox τοπικά για κολλαγογένεση που διαρκεί χωρίς παρενέργειες!

Δοκιμάστε το μόνο με 8€!  

Δείτεαυτήν την μοναδική Προσφορά εδώ!  

 Massage Με πουγκία! 

Χαλαρώστε, διώξτε το άγχος και τη κούραση της ημέρας και αφεθείτε στο μαγικό άγγιγμα των λινών πουγκιών εμποτισμέων με μια μίξη απο μπαχαρικά και ελαιώδη γρανίτα ώστε να γλιστράνε απαλά στο δέρμα σας ενώ περιέχουν αιθέρια έλαια λεβάντας που αναβλύζουν το απόλυτα χαλαρωτικό τους άρωμα καθώς ασκείται πίεση απο τα έμπειρα χέρια των ανθρώπων του R Nails and More στο σώμα σας!

Η τελική πινελιά το peeling απο σπόρους παπαρούνας που αφήνει το δέρμα σας απαλό και τέλεια ενυδατωμένο! Μια εμπειρία που θα θέλετε να τη ζείτε ξανά και ξανά... γιατί 60 Λεπτά είναι λίγο!!!

Δοκιμάστε αυτό το πρωτοποριακό Massage με μόνο 15€ για 60 Λεπτά!!!

Δείτε αλλα 30 Ειδη Massage Σε Μοναδικές Προσφορές Εδω!

 

Δείτε Πάνω απο 300 Προσφορές του Lord Of The Deals
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ