2013-11-23 22:20:45
Φωτογραφία για Forum Ανάπτυξης 2013 - 16ο Money Show Πάτρας: Η εξωστρέφεια προϊόντων και υπηρεσιών βασικός άξονας του ομίλου OTE
Διαθέτοντας την ικανότητα, την τεχνογνωσία, τη καινοτομία και την τόλμη να προσφέρει ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα και επικοινωνίες, ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει καθημερινά στις τηλεπικοινωνίες, με σκοπό να τις καταστήσει μοχλό για την εξωστρεφή επιχειρηματική ανάπτυξη. Ο Όμιλος ΟΤΕ, κύριος χορηγός του πολυσυνεδρίου Forum Ανάπτυξης 2013- 16ο Money Show Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων και ανταγωνιστικών προϊόντα του, τα οποία συμβάλλουν με την εφαρμογή τους, στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Περιφερειακός Διευθυντής ΟΤΕ Νοτίου και Δυτικής Ελλάδος, Αριστείδης Πανταζόπουλος τόνισε πως βασικό εργαλείο για την ανταγωνιστικότητα μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι οι τηλεπικοινωνίες. «Ο Όμιλος ΟΤΕ που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει μια εντατική στρατηγική μετασχηματισμού σε σύγχρονη, υγιή και πελατοκεντρική εταιρεία έχει κατανοήσει πλήρως τη σπουδαιότητα αυτού του εργαλείου και προχωρά δυναμικά σε όλες τις δράσεις που απαιτούνται για την εφαρμογή των τεχνολογικών καινοτομιών που θα επιστρέφουν προστιθέμενη αξία στον πελάτη», ανέφερε ο κ
. Πανταζόπουλος υπενθυμίζοντας ότι την τελευταία 5ετία οι επενδύσεις του Ομίλου στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα 5 δις. ευρώ. Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής ανέφερε πως το μεγάλο στοίχημα σήμερα είναι η ευρυζωνικότητα μέσω σταθερής, κινητικής ή συνδυαστικής λύσης με την αξιοποίηση και των εγκατεστημένων και ενεργών δικτύων με καλώδια οπτικών ινών που μόνο στη Δυτική Ελλάδα είναι συνολικού μήκους 2.500 χλμ. Στο σημείο αυτό, ο κ. Πανταζόπουλος σημείωσε πως ο Όμιλος προσβλέπει σε μία θετικότερη στάση από τη Ρυθμιστική Αρχή ώστε οι επενδύσεις σε δίκτυο οπτικών ινών να μπορούν να ενεργοποιούνται σε ολοένα και περισσότερες περιοχές.

Ακολούθως στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Κουστένης, Υποδιευθυντής Πωλήσεων Business Accounts αναφέρθηκε στο οργανωμένο Δίκτυο Προσωποποιημένης Εξυπηρέτησης, το οποίο αφορά τη διαχείριση και εξυπηρέτηση των επιχειρησιακών πελατών μέσω των account managers και των account agents. Στόχος η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η παροχή τεχνικής υποστήριξης επί 24ωρου βάσεως και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους. «Λειτουργώντας ως αισθητήρας του Ομίλου στην αγορά η δουλειά μας είναι η τεχνολογία που εξυπηρετεί τη δουλειά σας, για να είναι η επιχείρησή σας παντού κάθε στιγμή», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Προϊστάμενος Διαχείρισης Δικτύου Cosmote, Ιωάννης Σταυρόπουλος παρουσίασε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Cosmote η οποία έχει εισέλθει σε νέα εποχή με την επέκταση του δικτύου 4G το οποίο κατά μέσο όρο αγγίζει ταχύτητες από 20-50 mbps, έχοντας αυτή τη στιγμή στην Πελοπόννησο γεωγραφική κάλυψη 22%, καθώς και στην αναβάθμιση του δικτύου 3G το οποίο επεκτείνει και σε απομακρυσμένες περιοχές. Τέλος, παρουσίασε το δίκτυο με High Definition Voice το οποίο προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια, ο Βασίλειος Μανιάτης, Account Manager Επιχειρησιακών Πελατών παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και την πρωτοβουλία «η επιχείρησή του.gr», μέσω της οποίας κάθε επιχειρηματίας, μπορεί να έχει τη δική του παρουσία στο διαδίκτυο. Ακόμη, αναφέρθηκε στην υπηρεσία Μ2Μ που αφορά μεταφορά και διασύνδεση, την οποία ήδη χρησιμοποιούν ραδιοταξί, λεωφορεία και μεταφορικές εταιρείες, ενώ έκλεισε την παρουσίασή του με το πρόγραμμα OTE Business Cloud.

Ο Παναγιώτης Πολυχρονόπουλος Στέλεχος Υποστήριξης Έργων Πελατών ΟΤΕ εστίασε την εισήγησή του στην υποστήριξη των επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ότι οι μηχανικοί του Ομίλου με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα τη συντήρηση και υποστήριξη του εξοπλισμού.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαδημητρίου, Υποδιευθυντής Τεχνικού Συντονισμού και Ελέγχου ΟΤΕ αναφερόμενος στις τεχνολογίες αιχμής για παροχή σύγχρονων υπηρεσιών, ανακοίνωσε πως τον Ιανουάριο του 2014 το δίκτυο VDSL θα επεκταθεί σε Ρίο, Εγλυκάδα, Κ. Αχαΐα και Βραχνέικα, ενώ σύντομα θα αξιοποιηθεί η ευρυζωνικότητα στο Πετροχώρι Κ. Αχαΐας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυναν εκ μέρους του ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδος, ο Μ. Πραπόπουλος και ο κ. Γ. Μήτσιος από τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο πρ. Διευθυντής, Γ. Ζεππάτος, ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του Ομίλου, Ν. Τζανάκος, ο πρόεδρος των συνταξιούχων, κ. Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, Ηλ. Ψυχογιόπουλος, και αρκετοί εργαζόμενοι στις υπηρεσίες και στο δίκτυο των καταστημάτων της Πάτρας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ