2013-11-23 23:18:05
Φωτογραφία για Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ... ΔΡΑΣΗ 252 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!
Στον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (1-4), ο Μιγκέλ Τόρες αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός αμυντικός μπήκε στο 75’ του αγώνα και κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Τόρες αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 252 μέρες! Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Χετάφε, που ήταν η προηγούμενη ομάδα του, στο ματς κόντρα στην Μπιλμπάο στις 16/03/2013 και ήταν για την 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου η Χετάφε είχε επικρατήσει με 1-0. Τότε, είχε αγωνιστεί για 24 λεπτά και είχε παίξει ως δεξιός μπακ.

Από τότε λοιπόν, ο Τόρες δεν είχε παίξει ξανά σε επίσημπ αγώνα και το έκανε με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ιδιαίτερη στιγμή για τον 27χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος «δουλεύει» καθημερινά για την επιστροφή του. Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και το γεγονός ότι έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης, λέει πολλά και σίγουρα θα βοηθήσει το Θρύλο όπου και όποτε του ζητηθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτή τη φορά ίδρωσε η ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτή τη φορά "ίδρωσε" η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ