2013-11-23 23:10:05
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ : ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 1-4 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό και συνέχισε το αήττητο σερί του. Ο Τάσος Παπάζογλου αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο 25χρονος αμυντικός των ερυθρόλευκων, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το παιχνίδι στην Θράκη, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη για το Champions League, είπε χαρακτηριστικά ότι ο Θρύλος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και θα πάει για ό,τι καλύτερο στο Παρίσι.

«Τα παιχνίδια όπως το σημερινό, κρύβουν πολλές παγίδες. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικό ρόστερ και σήμερα ξεκουράστηκαν μερικοί διεθνείς παίκτες μας. Εμείς ήρθαμε εδώ σήμερα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν 2-3 ισάξιοι ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και ανά πάσα στιγμή ο προπονητής μπορεί να κάνει ροτέισον. Και με αρκετές αλλαγές να είναι η ενδεκάδα, δεν φαίνονται οι ελλείψεις και έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».


Για το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά του ματς έπαιξε σέντερ μπακ και το πότε ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση: «Αν δεν κάνω λάθος, τελευταία φορά που αγωνίστηκα ήταν στο ματς με την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο προπονητής αποφασίζει και κρίνει ότι μπορώ να προσφέρω και εκεί. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω σκληρά σε καθημερινή βάση και βάζω και εγώ το λιθαράκι μου».

Για το ματς με την Παρί: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Πάμε για ό,τι καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ