2013-11-24 13:58:13
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ... ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Από τον Ολυμπιακό έλειπαν το Σάββατο στην Κομοτηνή τα... μισά φετινά του γκολ (Μήτρογλου με 14, αλλά και Μανιάτης με 3, Χολέμπας με 1), ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Σάμαρη οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμα μια 4άρα και συνεχίζουν τις εκπληκτικές επιδόσεις τους σε διεθνές επίπεδο.

Μόλις σε 12 αγωνιστικές στη Super League, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει να έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μαζί με την Μπαρτσελονα που επίσης έβαλε τέσσερα γκολ χτες το βράδυ με την Γρανάδα, αλλά οι Καταλανοί έχουν δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος χάρη στην επίθεσή του που... βγάζει φωτιές και στην άμυνά του που είναι η δεύτερη καλύτερη έως τώρα πίσω από αυτή της Ρόμα με ένα γκολ παθητικό περισσότερο, έχει ήδη διαφορά τερμάτων +34!

Ακριβώς την ίδια με την Μπαρτσελόνα και ένα γκολ περισσότερο από την Σάλτσμπουργκ που παίζει σήμερα στη Βιέννη με την Ραπίντ για το αυστριακό πρωτάθλημα.


Στην Ισπανία, ομάδες όπως η Ρεάλ του Ρονάλντο που έβαλε 5 γκολ στην Αλμερία ή η Ατλέτικο που σκόραρε 7 φορές στην Χετάφε, είναι πιο κάτω από τους ερυθρόλευκους. Η Ρεάλ είναι στο +23, η Ατλέτικο στο +29.

Πίσω από τον Ολυμπιακό, την Μπαρτσελόνα και την Σάλτσμπουργκ είναι η Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, αλλά με έξι ματς περισσότερα από τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ολυμπιακός +34 38-4 (12)

Μπαρτσελόνα +34 42-8 (14)

Σάλτσμπουργκ + 33 46-13 (15)

Λουντογκόρετς +31 41-10 (18)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ