2013-11-24 14:07:57
Φωτογραφία για Τι είπε ο Βαρβαρέσος τους αστυνομικούς μόλις παραδόθηκε - Ξυπνούν μνήμες στην Πάτρα - Για τι κατηγορείται
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο νεαρός Δημήτρης Βαρβαρέσος, ο οποίος καταζητούνταν εδώ και καιρό για 15 τουλάχιστον ληστείες σε τράπεζες αλλά και για συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας που δρούσαν στην Πάτρα.

O Βαρβαρέσος πέρασε χτες το απόγευμα την πόρτα της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε. «Είπε ότι επειδή αναζητούνταν ένιωθε πίεση και έτσι αποφάσισε να παραδοθεί» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε τραυματιστεί ελαφρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής τον Απρίλιο του 2013 έξω από καφετέρια στην οδό Ανθείας 181, στην περιοχή Ζαρουχλέικα στην Πάτρα.

Τότε νεκρός από τα πυρά του Α. Φράγκου είχε πέσει ο Πάνος Τσίρκας.

Το χρονικό

Αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει ότι η βεντέτα μεταξύ των αδερφών Φράγκου και του Πάνου Τσίρκα κρατούσε καιρό τώρα.

Ξημερώματα Τετάρτης 16 Απριλίου, έξω από το νυχτερινό κέντρο «Μπιζού» επί της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα, πέφτει νεκρός από τα πυρά εκτελεστών ο αθλητής του χάντμπολ Βασίλης Σινούρης (που βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο), ενώ ο Κωνσταντίνος Φράγκος τραυματίζεται σοβαρά και αργότερα καταλήγει.


Τέσσερις ημέρες μετά και μάλιστα μέρα μεσημέρι, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Κ. Φράγκου, ο αδελφός του δολοφονηθέντα Αλέξης Φράγκος εντοπίζει στην οδό Ανθείας και γαζώνει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Πάνος Τσίρκας ο Νίκος Ντάντης και ο Διονύσης Βαρβαρέσος. Ο πρώτος πεθαίνει ακαριαία και ο δεύτερος τραυματίζεται σοβαρά και πεθαίνει αρκετά 24ωρα αργότερα, ενώ ο Βαρβαρέσος διαφεύγει με ελαφρά τραύματα.

Ο Τσίρκας και ο Βαρβαρέσος (μαζί με τον Θέμη Δήμου) είχαν θεωρηθεί ως εμπλεκόμενοι για τη δολοφονία έξω από το νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, αλλά η δικογραφία που έχει ήδη σταλεί από την Αστυνομία στον ανακριτή δεν έχει μέχρι σήμερα καταλήξει σε άσκηση ποινικών διώξεων.

Συνεπώς μέχρι αυτή την ώρα, παρ' όλες τις συζητήσεις και τις αναφορές, οι προαναφερθέντες (πλην φυσικά του Τσίρκα που είναι νεκρός), δεν θεωρούνται από τη Δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό της οδού Σαχτούρη.

Το μακελειό στην Ανθείας

Τα μέλη της αντίπαλης ομάδας, λοιπόν, πήραν εκδίκηση ανοίγοντας πυρ εναντίον τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάλιστα, πίσω από την εκτέλεση του Τσίρκα πιθανόν να βρίσκεται ο αδελφός του Κ. Φράγκου, ο Αλέξης.

Βαρβαρέσος και Θέμης Δήμου, που συνελήφθη πρόσφατα σε μπλόκο σε καφετέρια του Χαλανδρίου Αττικής, από όπου ξέφυγε ο πρώτος, φέρονται ως σκληρό δίδυμο στον χώρο του εγκλήματος, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούν 15 εντάλματα για ληστείες κυρίως σε Τράπεζες.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ