2013-11-27 14:18:10
Φωτογραφία για Ο ρόλος του Κολλαγόνου στον Ανθρώπινο οργανισμό
Το Collagen Pro-Active είναι το επίσημο ελληνικό προϊόν πόσιμου κολλαγόνου. Στο www.pharmasofia.gr θα βρείτε το collagen στην καλύτερη τιμή της αγοράς και το εξειδικευμένο προσωπικό του φαρμακείου είναι διαθέσιμο να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με το πόσιμο κολλαγόνο. Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τις τιμές του Collagen Pro-Active ανά πακέτο:

Δείτε όλα τα πακέτα πόσιμου κολλαγόνου εδώ

Το κολλαγόνο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη στον ανθρώπινο οργανισμό (σχεδόν ίσο με το 75% του συνόλου των πρωτεϊνών). Στην παραγωγή του κολλαγόνου βοηθάει η βιταμίνη C και οι πρωτεΐνες που προσλαμβάνονται από τις ζωικές τροφές.

Μετά την ηλικία των 25 ετών η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται με αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών προβλημάτων.

Το υγρό υδρολυμένο κολλαγόνο ή αλλιώς πόσιμο κολλαγόνο, έχει απορρόφηση > 90% από τον ανθρώπινο οργανισμό με θετική επίδραση στην οστική πυκνότητα. Συνεπώς η χρήση του πόσιμου κολλαγόνου δρα θετικά στη δημιουργία ισχυρών οστών και υγιών αρθρώσεων.

Εκτός από το μυοσκελετικό σύστημα το υγρό κολλαγόνο έχει ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα, αγγεία, δόντια-ούλα, μαλλιά-νύχια και άλλα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη μορφή κολλαγόνου, δεν παρουσιάζει καμία καταγεγραμμένη ανεπιθύμητη ενέργεια, καθιστώντας το ένα ασφαλές και ιδιαίτερα ωφέλιμο προϊόν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ