2013-11-27 18:02:08
Φωτογραφία για «ΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Για την βράβευση της ως MVP της περυσινής Α1 πόλο μίλησε στο "sport-fm.gr" η Άλκηστη Αβραμίδου. Ακόμη, αναφέρθηκε στα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά Όποιος δουλεύει σκληρά, ανταμείβεται Αυτό ακριβώς έγινε και με την Άλκηστη Αβραμίδου που αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2012-2013 για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Γυναικών.

Βέβαια, η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού δεν περίμενε τη συγκεκριμένη βράβευση για να αναγνωριστεί η αξία και η προσφορά της, καθώς πρωταγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια, όπως επίσης και στην Εθνική ομάδα Γυναικών, όπου είναι βασικό στέλεχος όλων των μεγάλων επιτυχιών.

Η Άλκηστη Αβραμίδου, βρίσκεται στην Ουγγαρία μαζί με τις υπόλοιπες ερυθρόλευκες και είπε τις σκέψεις της για την βράβευσή της, καθώς και για τις επικείμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Για το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας:


«Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό το βραβείο, απλώς επιβραβεύει μια καλή χρονιά. Σίγουρα είναι τιμή να βραβεύεσαι. Έχω επισημάνει στο παρελθόν πως δεν θα κατάφερνα τίποτα αν δεν υπήρχαν οι συμπαίκτριες μου, ο προπονητής μου και φυσικά ο Ολυμπιακός που με στηρίζει» ανέφερε η Άλκηστη Αβραμίδου.

Για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού για την Α’ φάση της Ευρωλίγκας η διεθνής παίκτρια δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, οπότε καμία πρόβλεψη δεν έχει νόημα. Είναι ένας αμφίρροπος όμιλος. Είναι γεγονός πώς ακόμα δεν έχουμε δέσει ως ομάδα, καθώς τώρα ολοκληρώθηκε το ρόστερ μας με την έλευση της Νοξ. Βέβαια είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που ήδη έχει δείξει να προσαρμόζεται. Οφείλουμε να είμαστε σοβαρές, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε βάλει».

Για την κοινή προετοιμασία με την Ντουναϊσβάρος:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Η κοινή προετοιμασία με την Ντουναϊσβάρος θα μας βοηθήσει και θα μας βάλει σε έναν ευρωπαϊκό ρυθμό. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα διορθώσουμε το παιχνίδι μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις αναμετρήσεις με την Σκιφ, την Φιρέτσε και την Έγκερ».

Επισημαίνεται πως η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε τη Δευτέρα για την Ουγγαρία. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει φιλικά προετοιμασίας με την Ντουναϊσβάρος και το βράδυ της Πέμμπτης οι ερυθρόλευκες θα αναχωρήσουν για το Έγκερ για τους αγώνες του 4ου ομίλου.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Χάρη Παυλίδη:

29 Νοεμβρίου: 19:30 Ολυμπιακός-Σκιφ (Ρωσία)

30 Νοεμβρίου: 18:30 Ολυμπιακός-Φιρέντσε (Ιταλία)

1 Δεκεμβρίου: 12:30 Ολυμπιακός-Έγκερ (Ουγγαρία)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ