2013-11-28 09:47:13
Φωτογραφία για Σήμερα η κηδεία της 19χρονης Ιφιγένειας που έχασε την ζωή της στο τροχαίο έξω από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας
Σήμερα θα πουν το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Ιφιγένεια Τσορτανίδη, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κοπέλα από το Ληξούρι, ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα κι έμελε να χάσει τη ζωή της σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Πατρών - Κλάους, κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Η καταρρακτώδης βροχή, που είχε ως αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα του οδηγού και την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πατρών-Κλάους, μπροστά από τις εγκαταστάσεις υποσταθμού της ΔΕΗ στην περιοχή, κοντά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Το δίκυκλο που οδηγούσε ένας 22χρονος, με κατεύθυνση προς Πάτρα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα πορείας και συγκρούστηκε με το ΙΧ που οδηγούσε μια 37χρονη, ενώ πάνω στο αυτοκίνητο έπεσε ένα δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε με οδηγό μια 33χρονη.

Η άτυχη Ιφιγένεια έχασε επί τόπου τη ζωή της, καθώς εκτοξεύθηκε από το δίκυκλο και έπεσε στο οδόστρωμα. Αρχικά συνελήφθησαν και οι δύο γυναίκες οδηγοί των αυτοκινήτων, όμως με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Πατρών και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το τροχαίο σημειώθηκε στις 11:10 το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που η βροχόπτωση ήταν έντονη.


Η κηδεία της 19χρονης θα τελεστή σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Δαμουλιανάτων Παλικής στην Κεφαλλονιά.

Η Ιφιγένεια Χαραλ. Τσορτανίδη, που είχε γεννηθεί στην Πάτρα, φοιτούσε στε ιδιωτικό ΙΕΚ της Πάτρας και διέμενε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, Χαράλαμπος και Ανδριάνα, διαμένουν στην Κεφαλλονιά και έχουν και μια ακόμη κόρη, τη Ζαχαρένια.

Όσοι έτυχε να γνωρίσουν τη 19χρονη κάνουν λόγο για ένα κορίτσι γεμάτο ζωή που μόλις είχε ανοίξει τα φτερά του. Η είδηση του θανάτου της σόκαρε τους συμφοιτητές της στα ΙΕΚ.

Συγκινητικό και το μήνυμα της αδελφής της 19χρονης, Ζαχαρένιας:

Καλο σου ταξιδι αγαπη μου...να θυμασαι πως δεν θα ξεχασουμε ποτε... (26/11/2013) ....ελπιζω ουτε εσυ..και να εισαι με τον τροπο σου παντα κοντα μας...!

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ