2013-12-01 09:28:05
Φωτογραφία για Δραματικές ώρες για Πατρινό έμπορο - Έβαλε λουκέτο και μαζεύει χαρτοκιβώτια από σκουπίδια
Δύσκολες στιγμές περνά γνωστός πατρινός έμπορος ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και μέλος της διοίκησης του Εμπορικού και εισαγωγικού Συλλόγου, κατά την περίοδο που στο συγκεκριμένο όργανο επικρατούσε αναταραχή και ευημερούσαν οι μηνύσεις και οι εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Ο γνωστός πατρινός λόγω κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα που διατηρούσε στην περιφέρεια της Πάτρας και με το μόνο περιουσιακό στοιχείο που του έμεινε - ένα μικρό αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ – να μαζεύει – τις βραδινές ώρες ,από τους κάδους απορριμμάτων και γωνίες τα χαρτοκιβώτιο που αφήνουν τα εμπορικά καταστήματα τα οποία στη συνέχεια πουλάει για ανακύκλωση.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για πρόσωπο το οποίο είχε εμπλακεί μέχρι πρότινος και σε δικαστικές περιπέτειες, για τον τρόπο με τον οποίο στόλιζε «φίλους» και εχθρούς όταν είχε συνδικαλιστικές διαφωνίες μαζί τους.

Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει για την περιπέτεια που περνάει λέγοντας σε όσους γνωρίζουν τις δυσκολίες του πως « είναι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια».

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ