2013-12-02 11:50:03
Φωτογραφία για Ανδραβίδα: Οι Αρχές αναζητούν κίνητρο και δράστη για τη δολοφονική επίθεση του Σαββάτου
Τα κίνητρα του άγνωστου δράστη που θέλησε με επιμονή να σκοτώσει τον 51χρονο κοντά στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, το πρωί του Σαββάτου, συνεχίζουν να αναζητούν οι Αρχές στην Ηλεία, μαζί με τον δράστη φυσικά.

Τον πυροβόλησε με πιστόλι τέσσερις φορές στο θώρακα και μια από τις σφαίρες το βρήκε ανάμεσα στην καρδιά και τον πνεύμονα. Ο δράστης την ώρα που το θύμα του βρισκόταν στο έδαφος, πλησίασε και πήγε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι, όμως το όπλο του είχε αδειάσει από σφαίρες. Όλα τα τραύματα του 51χρονου ήταν διαμπερή, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να βρει τη δύναμη και να βάλει φυσίγγι στη θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου, να σηκωθεί και να κυνηγήσει τον δράστη, που τελικά διέφυγε.

Το θύμα κατάφερε να φτάσει τραυματισμένος έως το σπίτι και να ειδοποιήσει την σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια με ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την Αμαλιάδα διακομίστηκε στον Πύργο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στους αστυνομικούς περιέγραψε το δράστη ως έναν ψηλό, γύρω στο 1,75, αδύνατο που φορούσε στολή παραλλαγής και τζόκεϊ. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Χθες Κυριακή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνέχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, αλλά και για το ακριβές κίνητρο της δολοφονικής αυτής επίθεσης, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θεωρείται όμως ξεκάθαρο από τις Αρχές πως στόχος του δράστη ήταν αποκλειστικά να εκτελέσει το θύμα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ