2013-12-02 12:59:06
Φωτογραφία για Σταθάκης για Περιφερειάρχης; - Η υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη;
Πολλές είναι οι πιθανότητες να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του zarpa.gr η υποψηφιότητα του Χανιώτη Βουλευτή για τη θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κάθοδος του Γιώργου Σταθάκη ως επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κρήτης, υποδηλώνει την πρόθεση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να χτυπήσει και να κερδίσει όχι μόνο τους μεγάλους δήμους της Κρήτης, αλλά Περιφέρεια, θέτοντας ως υποψήφιο για τη συγκεκριμένη θέση ένα από τα κορυφαία και πλέον προβεβλημένα στελέχη του.

Με τα νέα δεδομένα, όπως τουλάχιστον προκύπτει αναμένεται να δούμε μια πολύ μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μάχη για τον Περιφερειακό Θώκο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Κουμουνδούρου με την υποψηφιότητα Σταθάκη βάζει ένα επιπλέον μεγάλο στοίχημα.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά Χανιώτης θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης, έχοντας απέναντι του Ηρακλειώτη.

Έτσι, και με αυτά τα δεδομένα έως τώρα θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και η στάση των Κρητικών ψηφοφόρων που σε αρκετές περιπτώσεις η ψήφος τους καθορίζεται από τοπικιστικά κριτήρια.
zarpa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ