2013-12-02 20:19:07
Φωτογραφία για Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΔ Δράμας δεν είναι «αριθμοί»!
Αντιδρούμε και διαμαρτυρόμαστε έντονα στα σχέδια της κυβέρνησης που υπαγορεύονται από την τρόικα για απολύσεις εργαζομένων δημοτικών επιχειρήσεων μεταξύ αυτών και υπαλλήλων της ΔΕΥΑΔ. Στις διαρροές του αρμόδιου Υπουργείου που σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου κάνουν λόγω για 2000 εργαζόμενους που θα πρέπει να προστεθούν από επιχειρήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 12.000 περίπου ανθρώπων που θα βρεθούν στο δρόμο, εμείς ως Δημοτική Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» απαντάμε πως οι Δημοτικοί Υπάλληλοι μας δεν είναι αριθμοί.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους θα αντιδράσουν ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι μιας υγιούς επιχείρησης όπως είναι η ΔΕΥΑΔ, καθώς ως τέτοια την παραδώσαμε στη νυν δημοτική αρχή και απαιτούμε από τον κ. Χαρακίδη να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι της Δράμας δεν θα θυσιαστούν στο βωμό κανενός οικονομικού συμμαζέματος .

Αν πάλι κάποιοι νομίζουν πως εύκολα θα περάσουν τα όποια σχέδια τους, τότε να τους πληροφορήσουμε πως θα μας βρουν όλους ενωμένους απέναντι τους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και η παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» θα βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και θα είναι στην διάθεση τους, ώστε να στηρίξουν το δικαίωμα τους στην εργασίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ