2013-12-02 20:25:03
Φωτογραφία για ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Στη Νέα Σμύρνη και το κλειστό του Μίλωνα, αντί τη Γλυφάδα και το «Μάκης Λιούγκας» θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο το ντέρμπι της Α1 Ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το καράτε έριξε... νοκ άουτ το βόλεϊ, αναγκάζοντας την ΑΕΚ να αλλάξει έδρα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Γλυφάδα και το «Μάκης Λιούγκας», ωστόσο στο συγκεκριμένο γυμναστήριο θα λάβει χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε με συνέπεια το ντέρμπι να αλλάξει έδρα.

Αυτή θα είναι το κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη με την ΑΕΚ να κάνει σχετικό αίτημα στην Λίγκα και αυτό να γίνεται δεκτό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 16.00 το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Το αίτημα της ΑΕΚ έγινε δεκτό μετά τις σχετικές άδειες και η αλλαγή έγινε διότι το γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ