2013-12-02 20:40:07
Φωτογραφία για Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί του Πολυτεχνείου
Την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Μετσόβιου Πολυτεχνείου μετά τη σημερινή τους συνεδρίαση και ενώ εισήλθαν σήμερα στην 13η εβδομάδα απεργίας.

Την ίδια ώρα, αναμένεται η απόφαση των συναδέλφων τους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με το κλίμα να είναι ελαφρώς βελτιωμένο μετά την χθεσινή άτυπη συνάντηση εκπροσώπων τους με στελέχη του υπουργείου Παιδείας.

Το προεδρείο θεωρεί θετικές τις προτάσεις του υπουργού για την επόμενη μέρα της διαθεσιμότητας και ζητά να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια ενώ η απεργιακή επιτροπή απαιτεί την συνέχιση των κινητοποιήση αν δεν αποσυρθεί η κοινή υπουργική απόφαση για την διαθεσιμότητα, κάτι που έχει αποκλειστεί ως ενδεχόμενο από το υπουργείο και την κυβέρνηση.

Συνολικά, τέσσερις από τις εννέα σχολές του Πολυτεχνείου έχουν ανοίξει ενώ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κλειστές παραμένουν όλες οι σχολές λόγω καταλήψεων πλην κάποιων ιατρικών εργαστηρίων.

Τόσο στο ΕΚΠΑ όσο και στο ΕΜΠ οι διοικητικοί είχαν ήδη αποφασίσει απεργία μέχρι και την Τρίτη ενώ οι σημερινές αποφάσεις για την συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους θα κρίνει και την απώλεια ή μη του εξαμήνου.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ