2013-12-02 22:00:04
Φωτογραφία για Νέες αυξήσεις έως και 60% αναμένουμε στα διόδια
Με αφορμή την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων το συγκεκριμένο ¨"χαράτσι" αυξάνεται ακόμη περισσότερο, σύμφωνα τουλάχιστον με το αρμόδιο Υπουργείο.

Στις Αφίδνες το αντίτιμο θα αυξηθεί για τα επιβατικά οχήματα κατά 60%, καθώς θα διαμορφωθεί στα 3,35 ευρώ από 2,10 ευρώ που είναι αυτή τη στιγμή. Στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μαλιακός,θα ξεκινήσουν και τρεις νέοι σταθμοί σε Βαρυμπόμπη, Άγιο Στέφανο και στο Βαθύ, λίγο πριν τη Θήβα, από την πρώτη Ιουλίου του 2014 και από τις αρχές του 2015. Στους συχνούς χρήστες που πραγματοποιούν διελεύσεις ηλεκτρονικά, στους σταθμούς Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων θα παρέχονται εκπτώσεις έως και 50%.

Το κόστος διέλευσης στον σταθμό της Πελασγίας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, από την 1η Ιανουαρίου θα αυξηθεί κατά 26,3%, δηλαδή 2,4 ευρώ από 1,9 ευρώ που είναι σήμερα. Το ύψος των διοδίων στον σταθμό Μοσχοχωρίου θα αυξηθεί κατά περίπου 30%, καθώς θα διαμορφωθεί στα 4 ευρώ από 3,1 ευρώ που ισχύει σήμερα. Για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά, η τιμή θα παραμείνει ως έχει.

Επίσης στην Ολυμπία Οδό, θα αυξηθεί κατά 30% το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό της Ελευσίνας. Υπάρχει επίσης η ενημέρωση ότι τα διόδια θα μειωθούν στους σταθμούς στο Ζευγολατιό, το Ρίο και τη Νέα Πέραμο, από 20% έως και 50%.

Οι αυξήσεις προβλέπονται από τις σχετικές  συμβάσεις παραχώρησης.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LockY0urApp: Cydia tweak new ($2.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LockY0urApp: Cydia tweak new ($2.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ