2013-12-03 12:27:11
Φωτογραφία για OIKONOMIA ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ... SKYPE!
Tι έγινε ρε παιδιά; Χάθηκαν τα τηλέφωνα ή κάνουμε... αιματηρές οικονομίες; Όχι τίποτα άλλο, επειδή κάποτε διαφημιζόταν το χρήμα με... ουρά που ρέει άφθονο στην Τούμπα!

Τώρα να μας πείτε, τι πάθατε με τα... οικονομικά του ΠΑΟΚ;

Eμείς τίποτα, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας sentragoal.gr, o Ιβάν μιλάει στους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω... skype! Άντε, αυτό να το καταλάβουμε, γιατί δε μπορεί να μιλάει σε έναν έναν τηλεφωνικά, και ίσως πρέπει να υπάρχει μία οθόνη για να βλέπουν και ν'ακούν όλοι ταυτόχρονα τον ισχυρό άντρα του "Δικέφαλου".

Πως όμως μπορεί να εξηγηθεί η επικοινωνία του Στέφενς με τον Πελέ... ξανά μέσω SKYPE; Μη μας πείτε ότι ήθελε να... διαβάσει το βλέμμα του παίκτη μόνο! Όπως αναφέρει λοιπόν το sentragoal.gr, πριν από αρκετές ημέρες o Στέφενς προσπάθησε να πείσει τον Πορτογάλο άσο πως το μέλλον του είναι στον "δικέφαλο". Μίλησαν μάλιστα για περίπου 40', που σημαίνει ότι το πρέσινγκ του προπονητή του "δικέφαλου" ήταν... ασφυκτικό.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε γενικά με το θέμα Πελέ. Όσο οικονομία και αν κάνετε στα... τηλέφωνα, εφόσον θέλει πραγματικά ο Ολυμπιακός ν'αποκτήσει τον παίκτη θα έχουμε μία περίπτωση σαν αυτής του Ολαϊτάν που τον πήρε για πλάκα μέσα από τα χέρια του Σαββίδη, τη στιγμή που όλοι θεωρούσαν τον παίκτη "ασπρόμαυρο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ