2013-12-05 12:42:03
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Ο Ολυμπιακός με πολλές ελλείψεις και δυνατό κίνητρο, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, το πείσμα για τη νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα, δοκιμάζεται στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν (21:45, Δ.Τ.), για την 8η αγωνιστική της Α’ φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Από τη μία ένας αντίπαλος πλήρης, με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και τη δύναμη της έδρας. Από την άλλη ο πρωταθλητής Ευρώπης, χωρίς κανένα από τα παραπάνω στοιχεία, αφού η πρόκριση και η πρωτιά είναι εξασφαλισμένη. Αυτό και μόνο αρκεί για να αποτελεί το αποψινό ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο τη μεγαλύτερη δοκιμασία για το αήττητο των ερυθρόλευκων, που έχει φτάσει τα 18 ματς, αλλά και κίνητρο για αυτούς που θα αγωνιστούν να καλύψουν επάξια τις απουσίες που επέβαλαν οι τραυματισμοί και η τιμωρία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Βαυαρούς, με πολλές ελλείψεις, αφού πέρα από τους τραυματίες Σίμονς και Μαυροειδή οι Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργος Πρίντεζης μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα, δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν το Θρύλο. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Βασίλης Καββαδάς, προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά στη γραμμή των ψηλών.


Στο Λιμάνι πείσμωσαν ακόμα περισσότερο από την τιμωρία τους για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με τη Γαλατάσαραϊ και παρόλο που ο αγώνας δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για εκείνους είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο το «διπλό».

Οι Βαυαροί από την πλέυρά τους έρχονται από ήττα στην Ιταλία από τη Σιένα και ρεκόρ 3-4 δίνουν ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μετά τη νίκη επί της Γαλατά έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Η Μπάγερν θα αγωνιστεί πάνοπλη, μιας και σε σχέση με το πρώτο ματς είναι διαθέσιμος ο Ντιόν Τόμπσον, ενώ το «Audi Dome» θα είναι κατάμεστο με το sold out να έχει γίνει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Πάντως ανάμεσα στους θεατές υπολογίζεται πως θα είναι και 1.500 οπαδοί του πρωταθλητή Ευρώπης που θα δώσουν ώθηση στους ερυθρόλευκους να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη, που αν έρθει θα είναι και πολύ σημαντική αλλά και μια απάντηση προς όλους και όλα...

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Πάολο Ταουρίνο (Ιταλία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ