2013-12-06 21:03:06
Φωτογραφία για Φώτης Αλεξόπουλος: Οι Νομικές Υπηρεσίες των Δήμων όλης της Χώρας, οφείλουν να συμπαρασταθούν στους Απεγνωσμένους Δανειολήπτες»
Αγαπητοί Φίλοι /ες

Παρά τις ευχές που όλοι μας θα κάνουμε για τον ερχομό του Νέου Έτους σε λίγες ημέρες , δυστυχώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι για μια μεγάλη μερίδα Πολιτών τα πράγματα για Έτος 2014 , θα είναι πραγματικά δύσκολα.

Μιλάμε Φυσικά για τους Χιλιάδες Συμπολίτες μας με τον Όρο Δανειολήπτες , που βρίσκονται μια ανάσα από τους Πλειστηριασμούς πρώτης Κατοικίας , που ήδη πολλές Τράπεζες έχουν Προχωρήσει ..

Ετσι λοιπόν, είτε το νέο έτος έρθει με το Αριστερό, είτε με το δεξί ,χιλιάδες Δανειολήπτες μετά την Άρση της Κατάσχεσης της Πρώτης Κατοικίας θα χρειαστούν Νομικές Συμβουλές καθώς και Νομικές Παρεμβάσεις ,προκειμένου να γλυτώσουν τις περιουσίες τους Θεωρώ λοιπόν ότι : Οι Δήμοι όλης της Χώρας είναι Υποχρεωμένοι να δημιουργήσουν Γραφεία Νομική Υποστήριξης για τους Καταναλωτές και να είναι δίπλα στο πρόβλημα τους …

Θεωρώ λοιπόν ότι: Οι Δήμοι όλης της Χώρας είναι Υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν Ημερίδες , σε συνεργασία με Καταρτισμένες και έμπειρες Ενώσεις Καταναλωτών καθώς και μέλη Δικηγορικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερώνουν ΔΩΡΕΑΝ τους Δημότες για τα Δικαιώματα τους στον Νόμο 3869/2010 ( Ν. Κατσελη)..


Πρόταση μου λοιπόν είναι ότι: Όλοι οι Δήμοι είναι Υποχρεωμένοι να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες στους Δημότες με Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά και θεωρώ ότι η σύσταση των Γραφείων αυτών είναι Αναγκαία ….

Οι Δήμοι με τις Νομικές Υπηρεσίες τους, Οφείλουν να Συμπαρασταθούν στους Απεγνωσμένους Δανειολήπτες – Δημότες τους, από το Νέο Έτος 2014 .

Απευθύνω έκκληση στους Συνάδελφους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Παραμένω στην Διάθεση τους για Διευκρινίσεις επί της Πρότασης μου .. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ