2013-12-09 20:45:55
Φωτογραφία για Πέφτει πολύ στρίμωγμα στον ΟΣΕ μας αναφέρει αναγνώστης…
Σταθμός Λαρίσης ώρα 17:50. Η τοπική αμαξοστοιχία της Χαλκίδας που εξυπηρετεί επιβάτες κυρίως για Σ.Κ.Α (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών), Αχαρνές, Δεκέλεια, Άγιο Στέφανο.

Στην Ελλάδα του 2013 ζούμε καθημερινά καταστάσεις τριτοκοσμικής χώρας. Η επικείμενη δiάλυση-πώληση του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ σε όλο τους το μεγαλείο.

Δύο μόλις βαγόνια για να μπουν δεκάδες να μην πω εκατοντάδες κόσμου που επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Αποτέλεσμα, σύγχυση, νεύρα, επιβάτες εκτός συρμών γιατί δεν χώραγαν, στοίβαξη ανθρώπων λες και είναι ερίφια προς σφαγή.

 Κάποιο στάθηκαν στο μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής ώστε να πείσουν τους υπεύθυνους να φέρουν και άλλα βαγόνια να μπει ο κόσμος. Ας τα δουν οι αρμόδιοι των παραπάνω εταιριών καθώς και ο υπουργός μεταφορών.

Ένα φαινόμενο καθημερινής πραγματικότητας που όχι μόνο δεν μας προβάλει αλλά μας δυσφημεί και αυξάνει την κακή φήμη που ήδη έχουμε στους λαούς εκτός των συνόρων. Ασφάλεια μηδέν στο τρένα, καταστάσεις rock που μόνο σε υποανάπτυκτες χώρες συναντάει κανείς σήμερα.

Αποτέλεσμα των μειωμένων δρομολογίων, της διάλυσης και της αδιαφορίας των αρμοδίων

Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ