2013-12-10 17:11:03
Φωτογραφία για Katy Perry: ο Russell (Brand) ήθελε παιδιά, αλλά δεν ήμουν έτοιμη
H Katy Perry λέει στο "Marie Claire" Ιανουαρίου, ότι δεν ήταν έτοιμη να κάνει παιδιά στο γάμο της με τον Russell Brand και χαρακτηρίζει τον νέο της σύντροφο,John Mayer, ως φανταστικό παρτενέρ.

Η 29 ετών ποπ σταρ, εντυπωσιακή στα μοβ του εξωφύλλου του πρώτου τεύχους 2014 του γυναικείου περιοδικού εξηγεί πως ο δρόμος προς την μητρότητα είναι για εκείνη ακόμα μακριά: "δεν μπορώ να δω τόσο μακριά. Όταν θα αποφασίσω να αποκτήσω οικογένεια, θα γίνω μόνο μαμά".

Η Katy Perry λέει ότι αυτός ήταν ένας και από τους λόγους που χώρισαν με τον πρώην άντρα της, Russell Brand: "ο Russell ήθελε να κάνουμε παιδιά, κι εγώ δεν ήμουν έτοιμη". Ο Brand έληξε τον γάμο του με sms την παραμονή του 2011 και η Katy Perry, ή Kathryn Hudson όπως είναι το πραγματικό όνομά της, παραδέχθηκε ότι δυσκολεύτηκε να το ξεπεράσει: "ήταν δύο εβδομάδες που έτρωγα cheetos και έπινα".

Με τον πρώη άντρα της Russell Brand

Με τον νέο της σύντροφο, John Mayer

Ωστόσο, αυτά είναι παρελθόν και η Katy Perry τώρα είναι και πάλι χαρούμενη στο πλευρό του John Mayer. Είναι φανταστικός σύντροφος λέει η katy και παρόλο που χώρισαν για λίγο είναι και πάλι μαζί, στη ζωή και το τραγούδι.

Όσον αφορά στις υποψηφιότητες των Grammy με το τραγούδι "Roar" ως το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, αλλά και ως το καλύτερο solo είπε: "είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνάς!" ευχαρίστησε και το τουίταρε στους 48,3 εκατομμύρια followers της.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Onalert.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Onalert.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ