2013-12-10 20:55:03
Φωτογραφία για ΗΛΠΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 93' ΤΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Μέχρι το 92ο λεπτό της αναμέτρησης Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Youth League, αλλά η τύχη τελικά γύρισε την πλάτη στους ερυθρόλευκους Αυτό γιατί τελικά οι Παριζιάνοι κατάφεραν και πήραν στο 93’ τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1, που δίνει την πρόκριση στους «16» και στους Γάλλους, πέρα από την Μπενφίκα που είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και πριν από τον αγώνα.

Έτσι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ την Τετάρτη θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου, αφού μόνο με νίκη της Μπενφίκα θα είχε και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρον για τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Βέλγους.

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Γκουέντες, αλλά η Παρί δεν το έβαλε κάτω και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αγκουστίν!

Μπενφίκα: Φερέιρα, Ράμος, Νούνιες, Καρβάλιο, Ρεμπότσο, Εστρέλα, Γκούτσο, Ροκίνια (78’ Ζότα), Γκουέντες, Σάντος (90’ Ντιόγκο), Περέιρα (73’ Γκόμες).

Παρί Σεν Ζερμέν: Μαϊνάν, Λαμπές, Κιμπεμπέ, Πεπέ, Μπατουμπινσίκα, Μεϊτέ, Επαϊγάρντ, Μπαμπόκ (87’ Μαβίντσι), Αγκουστίν, Λατό (80’ Σανόγκο), Ντούμπια (60’ Φαραντέ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ