2013-12-10 20:57:33
Φωτογραφία για Πάτρα: Όλοι μαζί για το παιδί - Συνεχίζεται η συγκέντρωση παιχνιδιών
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην πρόσκληση που απηύθυναν για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Πατρέων -δια της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φίλων και της Αντιδημαρχίας Ένταξης Μεταναστών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας- η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, προκειμένου να συγκεντρωθούν παιχνίδια και ρούχα, για τα παιδιά όλων των απόρων οικογενειών του Δήμου.

Η δράση έγινε το περασμένο Σάββατο, στην πλατεία Γεωργίου, στο χώρο του «Έσπερου», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», που φέτος είχε τίτλο: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αι-Βασίλης».

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης, η Περιφέρεια Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου, η οποία με όλα τα μέλη της, εκτός του ότι βοήθησε στη συγκέντρωση των παιχνιδιών και των ρούχων, έδωσε και την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν την ευχή τους, συμπληρώνοντας με πρωτότυπο τρόπο το «Δέντρο των Ευχών».


Οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και Θεοχάρης Μασσαράς, ευχαριστούν όλους όσοι προσέφεραν, αλλά και όλους όσοι θα προσφέρουν από το υστέρημά τους, προκειμένου να δώσουν χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης ευχαριστούν και τους προσκόπους, που ενεργά και δυναμικά συμμετείχαν στην εθελοντική αυτή δράση.

Από τις προσφορές καλύφθηκε ένα μεγάλο μέρος των αναγκών, οι οποίες όμως παραμένουν μεγάλες. Κι επειδή σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά που ζουν δύσκολα, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, οι προσφορές σε παιχνίδια, συνεχίζουν να γίνονται δεκτές στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (4ος όροφος, στο Τμήμα Εθελοντισμού, τηλ. 2610 240859).

Να σημειωθεί τέλος, ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες σε παιχνίδια, για τα παιδιά των ωφελουμένων συμπολιτών μας, από την Τράπεζα Τροφίμων και τα συσσίτια.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ