2013-12-10 21:00:06
Φωτογραφία για Σάκης Μπουλάς: Σας περιμένω στην ανάστασή μου...
Με τη φράση «σας περιμένω στην ανάστασή μου στην Ακτή Πειραιώς» επέλεξε να απαντήσει ο πάντα ευρηματικός Σάκης Μπουλάς σε όσους πρίν από λίγες μέρες «τον πέθαναν», ορίζοντας μάλιστα και την ημέρα της κηδείας του.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Σάκης Μπουλάς επιστρέφει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα .

Ο επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 γνωστοποιώντας ότι ήδη υπήρξε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την «είδηση» του θανάτου του Σάκη Μπουλά

«Ο Σάκης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αγωνιστής και θα είναι μαζί μας με την δυναμική του. Κινηθήκαμε νομικά για τις κακοήθειες του διαδικτύου, αλλά συνεχίζεται η απρέπεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσθεσε πως ο ίδιος ο Σάκης απάντησε με ευφυή τρόπο σε αυτούς που όχι μόνο τον πέθαναν, αλλά είπαν και ποια μέρα κηδεύεται, λέγοντας «Σας περιμένω στην ανάστασή μου στις 13 Δεκέμβρη στην Ακτή Πειραιώς».

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ