2013-12-10 22:11:19
Φωτογραφία για Ηλεία: Γιουχαΐσματα και προπηλακισμοί για την μαύρη χήρα του Διακοφτού - Με αλεξίσφαιρο και καλυμμένο πρόσωπo η 52χρονη
Διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη την επονομαζόμενη «μαύρη χήρα», που κατηγορείται για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από την Ζάκυνθο Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τον οποίο στη συνέχεια «τσιμέντωσε» κάτω από την μπανιέρα πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοπτό.

Η 52χρονη Ε.Ζ. από την Αλβανία, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί, κάτω από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Όταν κατέβηκε από το τζιπάκι της Αστυνομίας είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της με ένα κασκόλ που είχε τυλίξει στο πρόσωπό της, ενώ κατά την είσοδό της στο Δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρωμένοι άρχισαν να την φωνάζουν «δολοφόνο», εξαπολύοντας ύβρεις εναντίον της.

Δείτε το βίντεο της ΟΡΤ

Δεν δέχτηκε αναβολή το Δικαστήριο

Η 52χρονη ψύχραιμη οδηγήθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΜΟΔ Αμαλιάδας, συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε την αναβολή της δίκης, καθώς απουσίαζαν δικηγόροι που έχουν αναλάβει από κοινού την υπεράσπιση της κατηγορουμένης
. Η ίδια, απευθυνόμενη στην έδρα, ζήτησε να αναβληθεί η δίκη της πέντε με έξι μήνες, καθώς υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ υποστήριξε ότι έχουν ανακύψει νέα στοιχεία από την Αμερική, τα οποία θέλει να προσκομίσει στο Δικαστήριο.

Η Εισαγγελέας του ΜΟΔ κα Ειρήνη Τζίβα, πρότεινε στο Δικαστήριο να μην αναβληθεί αλλά να διακοπή η εκδίκαση και να προσδιοριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που ζήτησε και δικηγόρος της πολιτικής αγωγής και τελικά, μετά από διάσκεψη της έδρας, το Δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει την εκδίκαση για την ερχόμενη Παρασκευή.

Η υπόθεση της 52χρονης είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, όταν τον Ιούνιο του 2010 αποκαλύφθηκε ότι ένα χρόνοι νωρίτερα είχε σκοτώσει και είχε «τσιμεντώσει» στο μπάνιο της πολυτελούς μεζονέτας που διέμενε εκείνη στο Διακοπτό, τον 42χρονο Τάσο Τσαγκαρόπουλο.

Ανώνυμη επιστολή

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας, αγνοείτο ήδη τότε πάνω από ένα χρόνο, όταν εντοπίστηκαν τα υπολείμματά του. Η 52χρονη απέδωσε τότε το φόνο στον 65χρονο σύντροφό της, ο οποίος, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η μακάβρια αυτή υπόθεση, ήταν ήδη νεκρός, έχοντας αποβιώσει σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, πάσχοντας από καρκίνο.

Κλειδί για την αποκάλυψη ήταν μια ανώνυμη επιστολή, που τον Ιούνιο του 2010 έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου 42χρονου. Ο συντάκτης υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος ο άτυχος άνδρας. Το περιεχόμενο της επιστολής επιβεβαιώθηκε όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα και βρήκαν τον επιχειρηματία θαμμένο στο τζακούζι.

Σε βάρος της 52χρονης, που αποκαλείται και «γυναίκα- αράχνη», εκκρεμούν περισσότερες από 13 καταδικαστικές αποφάσεις, για απάτες σε Κρήτη, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο.

Η Ε.Ζ. ήδη είναι κρατούμενη των Γυναικείων Φυλακών Θηβών, μετά από καταδίκη της σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, για ληστεία, στην Πάτρα.

Πριν την υπόθεση με τον 42χρονο από την Ζάκυνθο είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ενώ ήταν ήδη έγκυος, τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της στην Αλβανία όπου έμενε και την έπιασαν ενώ τον έκαιγε. Είχε φυλακιστεί στην Αλβανία και για διακεκριμένες κλοπές και απάτες.

Μαρία Καραμπάτση-patrisnews
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ