2013-12-10 22:38:33
Φωτογραφία για Δωρεάν Wi-Fi σε αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ
Το πρώτο βήμα προς το «δωρεάν Wi-Fi σε όλη τη χώρα» φαίνεται πως γίνεται, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του AΠE-MΠΕ, ξεκινάει πιλοτικά η παροχή δωρεάν internet από τον ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ) σε επιβάτες τρόλεϊ και αστικών λεωφορείων Αρχικά, η υπηρεσία προσφέρεται σε δύο γραμμές, στην Αθήνα, τη γραμμή 6 των τρόλεϊ (Ιπποκράτους - Ν. Φιλαδέλφεια - Κοκ. Μύλος) και τη λεωφορειακή γραμμή 302 (Σταθμός Δουκ. Πλακεντίας - Γέρακας). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν ταχύτητες «έως και 4G», όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση και σε σημεία που υπάρχει δίκτυο και κάλυψη.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το πρώτο μέρος της πραγματοποίησης των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τις οποίες θα παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet σε όλη την χώρα, προς τα τέλη του 2014. Πρόσφατες αναφορές θέλουν το έργο να κοστίζει 25 εκατομμύρια ευρώ και, όταν αυτό ολοκληρωθεί, να παρέχει δωρεάν internet σε διάφορα σημεία, ενώ φυσικά αναμένεται να φτάσει στο μετρό, σε πολλές στάσεις λεωφορείων και σε κάποια μπλε λεωφορεία.

Στόχος της ΟΣΥ αναφέρεται πως είναι η επέκταση της δωρεάν παροχής ασύρματου internet στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό λεωφορείων και τρόλεϊ.
Via:myphone argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ