2013-12-12 01:30:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το έργο των ερυθρόλευκων, με όποιον κι αν βρεθεί αντίπαλος μετά την κλήρωση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (16/12) στη Νιόν της Ελβετίας, δεν θα είναι εύκολο. Με δεδομένο ότι τα πρώτα παιχνίδια των «16», βέβαια, θα γίνουν τον Φεβρουάριο, όλα είναι ανοιχτά αφού κανένας δεν ξέρει σε ποια κατάσταση θα είναι οι ομάδες.

Στο δρόμο του Ολυμπιακού μπορούν να βρεθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, αλλά και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ Σύμφωνα με όσα προβλέπει η UEFA, οι ερυθρόλευκοι ως δεύτεροι μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνο ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους, κάτι που σημαίνει πως αποφεύγουν τις δεύτερες όλων των άλλων ομίλων και τη δική τους «πρώτη», Παρί Σεν Ζερμέν.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μία εκ των δυο τελευταίων κατόχων, την περσινή φιναλίστ, την Γιουνάιτεντ και τους δυο… γίγαντες από την Ισπανία, συν τη φορμαρισμένη Ατλέτικο!

Συνεπώς, οι επτά πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ