2013-12-12 20:35:26
Φωτογραφία για Σε συζητήσεις με Φωτάκη η Ξάνθη
Η Skoda Ξάνθη φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Φωτάκη, με τον Δημήτρη Κομεσίδη να ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Σε συζητήσεις και κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Φωτάκη φέρεται να βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Ο ελεύθερος, εδώ και μερικές ημέρες από την τουρκική Σανλιούρφασπορ, Φωτάκης ενδιαφέρει την ακριτική ομάδα καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την μεσαία γραμμή.

Ο Φωτάκης είναι βέβαια ότι με την εμπειρία του θα δώσει μία ακόμη λύση στον Ράινερ Μάουρερ με την μεταξύ τους συμφωνία να μην έχει να κάνει μέχρι το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί τότε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να αποχωρήσει ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ και ο Σερζ Ντιέ αν και αγαπημένος της κερκίδας είναι πλέον στα 37 του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Skoda Ξάνθη είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι για τον Φωτάκη αλλά σε εκείνο το σημείο όπως αποδείχθηκε δεν μπορούσε να αρνηθεί την υψηλά οικονομικά πρόταση της τουρκικής Σανλιούρφασπορ από την οποία πλέον έχει μείνει ελεύθερος.


Ο Φωτάκης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να επιστρέψει στην δράση και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στις 15:00 στα γήπεδα της ξανθιώτικης ομάδας και συνέχισαν να δουλεύουν για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, το βάρος έπεσε στην τακτική όπου ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κομεσίδης.

Τα γενέθλιά του είχε ο προπονητής τερματοφυλάκων της SKODA ΞΑΝΘΗ Αλέκος Μαλαδένης και την ονομαστική του γιορτή ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Βάλλας. Αμφότεροι δέχθηκαν τις ευχές του προσωπικού αλλά και των συμπαικτών τους.

Τέλος η αποστολή της Skoda Ξάνθης για το παιχνίδι της Κρήτης θα ανακοινωθεί μετά την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ