2013-12-14 09:01:03
Φωτογραφία για Η Εύη Αδάμ πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι του Λιβιεράτου
Η αλήθεια είναι ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρόνο, όμως όπως δείχνουν όλα τα πράγματα πάνε καλύτερα και με τη βοήθεια των φίλων του και της ιατρικής αγωγής που λαμβάνει για να ξεπεράσει την κατάθλιψη, οι σκιές απομακρύνονται.

Πολλές και δραματικές αλλαγές έγιναν στη ζωή του, ο ίδιος αναθεώρησε πράγματα και καταστάσεις και είναι και πάλι έτοιμος να επανέλθει στην κανονική καθημερινότητα του.

Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους αφορά το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ. Την προηγούμενη βδομάδα, το πρώην μοντέλο μετακόμισε με τις δυο κόρες της σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή, ενώ ο Λάμπης κράτησε το σπίτι τους στα Μελίσσια. Σύμφωνα με τους δικηγόρους θα βλέπει τα παιδιά του δυο φορές τη βδομάδα, ενώ στους φίλους του λέει πως η σχέση του με την Εύη από τεταμένη και δύσκολη έχει μετατραπεί σε φιλική. Φυσικά, μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν και τα παιδιά. Όσο για την Εύη όλοι λένε ότι πήρε την σωστή απόφαση γιατί με τη συγκατοίκηση διαιωνιζόταν μια «άρρωστη» κατάσταση που δεν οδηγούσε πουθενά. Τώρα είναι και οι δυο πιο ήρεμοι και έτοιμοι να δημιουργήσουν ξανά τη ζωή τους σε νέες βάσεις.

Πηγή: joytv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ