2013-12-14 12:17:17
Φωτογραφία για ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ Α2! ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΟΥΜΕ!
Το έκανε ήδη μία φορά φέτος για το Λιγκ Καπ και σήμερα θέλει να το ξανακάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον καλό του πελάτη, Παναθηναϊκό, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος (21:30, NS1).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να "πατήσουν" ξανά τους "πράσινους" και να ανεβάσουν το σερί του στο 16-0!

Οι παίκτες του Θρύλου δεν έχουν αφήσει τον «αιώνιο» να πάρει... ανάσα από τον Μάιο του 2010 και το Ρέντη πρέπει να είναι γεμάτο απόψε για να δει τους πελάτες -με νέο προπονητή πλέον τον Γιάννη Καλμαζίδη, που έχει κατακτήσει 6 τίτλους με το Θρύλο- να βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην Α2.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 1-3 σετ, ενώ ο Παναθηναϊκός παραμένει στον... πάτο, έχοντας αρνητικό σερί με 9 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και μόλις έναν βαθμό.

Η διαφορά δυναμικότητας, λοιπόν, δεν επιτρέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και... να τους κουνήσουμε κόκκινα μαντήλια για καλό ξεπροβόδισμα!

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη πάνε… φουριόζοι στο ντέρμπι, πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Οστράβα και με τον κόσμο τους να τους δίνει ώθηση, θέλουν μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον μόνιμο πελάτη!

Διαιτητές του ματς θα είναι οι Μπαντιανίδης και Κουτσούλας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ