2013-12-15 12:42:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ... ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Champions League και... εν αναμονή της κλήρωσης της φάσης των «16», ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αφοσιωθεί για δύο μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα με πρώτη αποστολή στον… Άρη!

Kοντά στην ισοφάριση ενός μεγάλου ρεκόρ βρίσκεται ο Θρύλος, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (19:30, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, όμως απόψε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τους δίνεται η ευκαιρία να ισοφαρίσουν ένα ρεκόρ που κρατάει από το 1974!

Συγκεκριμένα, από το 1972 μέχρι και το 1974 είχαν συμπληρώσει 29 αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα! Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Μίτσελ είναι στα 28 ματς.

Η τελευταία ήττα τους ήταν επί Βαλβέρδε, όταν είχαν χάσει μέσα στην Ξάνθη και από τότε μετρούν 24 νίκες και μόλις 4 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Εφόσον σήμερα ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί από τους Θεσσαλονικείς, τότε θα έχει τη δυνατότητα την 17η αγωνιστική να γίνει η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει για... 30 αγώνες!


Ένα επιπλέον κίνητρο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι οι Θεσσαλονικείς μετρούν 16 νίκες στην έδρα τους, όσες και ο Θρύλος και οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να πάρουν την 17η νίκη τους στην έδρα των «κίτρινων» και μαζί "κεφάλι" στην Ιστορία που γράφεται στους μεταξύ τους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός των έξι νικών και μιας ισοπαλίας μακριά από το Καραϊσκάκη, των 17-2 τερμάτων στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει μακριά από τον ΠΑΟΚ και σε ένα όμορφο βράδυ ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League έχει καταβάλεικάθε δυνατή προσπάθεια να... «προσγειώσει» τους παίκτες του και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο σημερινό ματς, ώστε να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς από τη συμπρωτεύουσα.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τόρες, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μασάντο με τον Εντινγκά, ενώ στα πλάγια θα παίξουν ο Βάις και ο Ολαϊτάν. Ο Ντομίνγκεζ θα είναι πίσω από τον Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης και Σέποβιτς. Στην Αθήνα έμειναν οι Κάρολ, Μήτρογλου, Μανιάτης, Φουστέρ, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Μπονγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ