2013-12-16 12:53:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Εκπλήξεις και ανατροπές φέρνει η πρώτη δημοσκόπηση για Δήμο και Περιφέρεια
Τα πρώτα στοιχεία από τη δημοσκόπηση που διεξήχθη στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή αναφορικά με τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη» στο Δήμο της Πάτρας προηγείται ο Κώστας Πελετίδης της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Κώστας Χριστόπουλος της «Νέας Πόλης» και ακολουθούν με μικρές διαφορές ανάμεσά τους οι Χρήστος Πατούχας, Αλέξης Σκαρμέας, Δημήτρης Αίβαλής, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς, φέρεται να έχει χαμηλά ποσοστά στην πρόθεση ψήφου αλλά και το υψηλότερο ποσοστό στις αρνητικές γνώμες.

Τώρα όσον αφορά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρεται να προηγείται ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και να ακολουθεί ο επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Παπαναστασόυ ο οποίος πάντως έχει μεγαλύτερο ποσοστό σε θετικές γνώμες. Ακολουθούν ο Σπήλιο Λιβανός και ο Κώστας Τζαβάρας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για την Περιφέρεια μετρήθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα, σημειώνει αξιοσημείωτα ποσοστά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ