2013-12-16 13:44:07
Φωτογραφία για Τάσεις φυγής από τον Άρη ο Ουντότζι
Ο Άρης κινδυνεύει να χάσει τον Σαλόζε Ουντότζι καθώς ο Νιγηριανός δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Σαλόζε Ουντότζι δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη με τα πάντα να ξεκαθαρίζουνε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο κίνδυνος να χαθεί ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι ιδιαίτερα ορατός καθώς όπως έχει διαρρεύσει φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Η πρόταση από ομάδα του εξωτερικού στον Ουντότζι προκύπτει τόσο από τον ίδιο όσο και από το στενό του περιβάλλον με τον Νιγηριανό να φέρεται να έχει εκφράσει τα παράπονά του στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Παράπονα που έχουνε να κάνουνε σχετικά με την καθυστέρηση στις πληρωμές που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε δύο δόσεις αλλά και ότι έχει μαζέψει τα πράγματά του.

Και όχι μόνο αυτό αλλά φέρεται να έχει ενημερώσει τον σπιτονοικοκύρη του ότι μετά τα παιχνίδια με Αστέρα Tρίπολης την Πέμπτη και ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου θα αφήσει το σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.


Την ίδια ώρα από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης τονίζεται ότι θα καταβληθούν κανονικά τα χρήματα στον Νιγηριανό ώστε να παραμείνει στην ομάδα και να μην αποτελέσει παρελθόν από αυτήν.

Εκτός του Ουντότζι ο Σωκράτης Διούδης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το 2016 σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ενώ για τον Ανδρέα Τάτο ηχούνε ιταλικές σειρήνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ