2013-12-16 23:37:03
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ... ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ!
Ο Ολυμπιακός έχει φυσικά την ευκαιρία να πάρει πολλές πληροφορίες από την τεράστια εμπειρία που έχει ο Ρόι Κάρολ από τα 4 χρόνια που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα 67 παιχνίδια που έδωσε με τη φανέλα της!

Αυτό είναι γνωστό.

Σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" όμως παρουσιάζει και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν αντιμετωπίσει στην καριέρα τους την Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά Ο Χαβιέρ Σαβιόλα ποτέ! Παρότι εναντίον της θα δώσει το 100ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, με την Γιουνάιτεντ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του ως αντίπαλος.

Αυτός που την έχει νικήσει είναι ο Ντομίνγκεζ! Ο Τσόρι έπαιξε για ένα ημίχρονο στο Σούπερ Καπ Ζενίτ-Γιουνάιτεντ 2-1, στο Μονακό στις 29 Αυγούστου του 2008! Έχει παίξει και στο Ολντ Τράφορντ (Γιουνάιτεντ-Βαλένθια 1-1, βγήκε στο 53 και είχε κάνει την ασίστ στο γκολ). Στο Μεστάγια είχε παίξει την ίδια χρονιά (2010) για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο Βαλένθια-Μάντσεστερ 0-1 (είχε αντικατασταθεί στο 59).


Ο Ιμπαγάσα είναι αήττητος στα δύο ματς εναντίον της Γιουνάιτεντ, με τη φανέλα της βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2008. Και τα δύο παιχνίδια, σε Ισπανία και Αγγλία είχαν λήξει 0-0. Στο Ολντ Τράφορντ ο Κάνιο είχε μπει αλλαγή στο 68 και πήρε κίτρινη στο 88. Στο Μαδριγάλ είχε αγωνιστεί σε όλο το ματς.

Πέρσι αντιμετώπισε την Μάντσεστερ ο Λεάντρο Σαλίνο! Με την Μπράγκα έπαιξε και στα δύο 90λεπτα. Με δύο ήττες, 1-3 στην Πορτογαλία, 2-3 στο Ολντ Τράφορντ.

Παρότι έζησε στο Μάντσεστερ για μία σεζόν, ο Βλάντι Βάις δεν έπαιξε ποτέ στο Ολντ Τράφορντ. Αντιμετώπισε στο Τσάμπιονς Λιγκ την Γιουνάιτεντ με τη φανέλα των Ρέιντζερς στη Γλασκώβη το 2010 (0-1) και έπαιξε για 80 λεπτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ